Magiho výzkumný ústav
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Dovolil bych si nakousnout zase z jiného soudku.
Je tady někdo kdo zná Windows Server 2003 enterprise?
Potřebuju spáchat v práci takou specialitu, systém mám nainstalovaný, přidělenou roli terminálového serveru, nadefinované uživatele a práva.
A teď dál. V administrátorském účtu jsem nainstaloval ControlWeb 2000 Runtime a do něj vložil jednu aplikaci (je jedno jakou - není podstatné).
Ta aplikace se mi v administrátorském účtu bez problému rozjede a komunikuje se vzdáleným HW.
Až po sem je to v pořádku.
Teď se potřebuju přihlásit jako jiný user a tutéž aplikaci v CW spustit znovu. Tady mi CW hází jakousi nespecifikovanou chybu "device drivers block".
Když to vezmu z úplně opačné strany, na PC kde jsou Win XP, tam si můžu CW runtime spustit kolikrát chci a v kolika účtech chci.
Co mám v serveru nastavit aby mi spouštění aplikací v různých účtech neblokoval?
Je tady někdo kdo zná Windows Server 2003 enterprise?
Potřebuju spáchat v práci takou specialitu, systém mám nainstalovaný, přidělenou roli terminálového serveru, nadefinované uživatele a práva.
A teď dál. V administrátorském účtu jsem nainstaloval ControlWeb 2000 Runtime a do něj vložil jednu aplikaci (je jedno jakou - není podstatné).
Ta aplikace se mi v administrátorském účtu bez problému rozjede a komunikuje se vzdáleným HW.
Až po sem je to v pořádku.
Teď se potřebuju přihlásit jako jiný user a tutéž aplikaci v CW spustit znovu. Tady mi CW hází jakousi nespecifikovanou chybu "device drivers block".
Když to vezmu z úplně opačné strany, na PC kde jsou Win XP, tam si můžu CW runtime spustit kolikrát chci a v kolika účtech chci.
Co mám v serveru nastavit aby mi spouštění aplikací v různých účtech neblokoval?
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Tak vyzkoušeno, i když je druhý taky administrátor, tak to nejde.
Dokonce i v základním profilu Administrator to jde spustit pouze jedenkrát, což u XPček neplatí.
Dokonce i v základním profilu Administrator to jde spustit pouze jedenkrát, což u XPček neplatí.
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Už se to odhalilo, chtělo to stáhnout a nainstalovat poslední verzi driveru od Amitu. Tam už je toto paralelní spouštění ošetřeno.
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Ve čtvrtek bude pořádně horko. Do práce máme nahlašenou kontrolu ze SEI (státní energetická inspekce).
Podle podkladů které si nechali nachystat je bude zajímat výroba elektřiny v naší BPS a vše související.
Nemůžu nikde najít cejchovní protokol od elektroměru kogeneraček a to je průser mega průser.
Mám dojem že tam takové lejstro ani nikdy nebylo, dodavatel elektroměru si už nepamatuje jestli měřák byl v cejchovně.
Podle podkladů které si nechali nachystat je bude zajímat výroba elektřiny v naší BPS a vše související.
Nemůžu nikde najít cejchovní protokol od elektroměru kogeneraček a to je průser mega průser.
Mám dojem že tam takové lejstro ani nikdy nebylo, dodavatel elektroměru si už nepamatuje jestli měřák byl v cejchovně.
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Tak už děláme konkurenci i PBS Velká Bíteš
Oprava opotřebené dvouchodé šnekovnice trikantační odstředivky Flottweg.
Odřezání opotřebené části, natvarování a přivaření nových půlzávitů a nakonec tvrdonávar trubičkovým drátem.

Oprava opotřebené dvouchodé šnekovnice trikantační odstředivky Flottweg.
Odřezání opotřebené části, natvarování a přivaření nových půlzávitů a nakonec tvrdonávar trubičkovým drátem.
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Hoj,
ano celý šnek je nerezový.
Nám to trvalo 3 dny, druhý stejný šnek je právě na repasi v PBS Velká Bíteš a tam měsíc.
Ovšem tato firma to dělá ve vyšším levelu než my, konečný tvar se přetočí ve velkém soustruhu, pak to půjde někam do Plzně na plazmový nástřik práškovým wolframkarbidem a nakonec vyvážení na 3g.
Pro zajímavost, cena tohoto nového dílu od firmy Flottweg je necelý milion korun a vydržel cca 3/4roku.
ano celý šnek je nerezový.
Nám to trvalo 3 dny, druhý stejný šnek je právě na repasi v PBS Velká Bíteš a tam měsíc.
Ovšem tato firma to dělá ve vyšším levelu než my, konečný tvar se přetočí ve velkém soustruhu, pak to půjde někam do Plzně na plazmový nástřik práškovým wolframkarbidem a nakonec vyvážení na 3g.
Pro zajímavost, cena tohoto nového dílu od firmy Flottweg je necelý milion korun a vydržel cca 3/4roku.
nedávno jsem frézoval nástroj na lisování podobnýho šneku
špalek nástrojovky pr. 320, l=500, rozfrézovat jedním závitem o stoupání 320 na dva kusy
špalek nástrojovky pr. 320, l=500, rozfrézovat jedním závitem o stoupání 320 na dva kusy
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Jste šikovní to se mi líbí že to ještě někdo bere jako výzvu
V cukrovaru kde zpracovávají odpadní řízky na peletky granulátorem vzali jako výzvu protlačovací matrici a také s úspěchem
Šnek je fascinující jak ho vyrobit ....
pokoušela jsem se kdysi střihnout podložku a natvarovat ,
bez lisu a nástrojů to prostě pořádně nejde...
Rozfrézování by asi bylo hezké video nebo fotky

V cukrovaru kde zpracovávají odpadní řízky na peletky granulátorem vzali jako výzvu protlačovací matrici a také s úspěchem

Šnek je fascinující jak ho vyrobit ....
pokoušela jsem se kdysi střihnout podložku a natvarovat ,
bez lisu a nástrojů to prostě pořádně nejde...
Rozfrézování by asi bylo hezké video nebo fotky

- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak to mě mrzí že jsem nevyfotil kolegu jak tvaruje jednotlivé půlzávity ve svěráku francouzákem a běhá je přiměřovat ke šneku.
Až to bylo přivařené tak se konečná fazóna učesala 2kg kladivem
Chlapci v PBS to totiž dělají naprosto shodně, schválně jsem jim kvůli tomuhle několikrát volal, protože nám to zprvu vůbec nešlo.
Kdysi na velké odstředivky se to tvarovalo pod lisem za tepla v matrici, ale dneska se to na malé mašiny dělá ručně ve svěráku podle dřevěné šablony.
Měl jsem strach z velkého nevývažku při první spuštění, protože tohle celé i s bubnem (který není na fotkách) váží skoro tunu točí 3800 otáček.
Právě proto že vím, že s to má vyvažovat na 3 gramy a my to nevyvážili vůbec.
Až do toho vletí surovina tak se to dovyváží samo, ale problém bývá právě při spuštění prázdné mašiny.
Nicméně při spuštění jsem otáčky zkoušel zvyšovat velmi obezřetně a třepalo to v pohodě v normě.
Až to bylo přivařené tak se konečná fazóna učesala 2kg kladivem

Chlapci v PBS to totiž dělají naprosto shodně, schválně jsem jim kvůli tomuhle několikrát volal, protože nám to zprvu vůbec nešlo.
Kdysi na velké odstředivky se to tvarovalo pod lisem za tepla v matrici, ale dneska se to na malé mašiny dělá ručně ve svěráku podle dřevěné šablony.
Měl jsem strach z velkého nevývažku při první spuštění, protože tohle celé i s bubnem (který není na fotkách) váží skoro tunu točí 3800 otáček.
Právě proto že vím, že s to má vyvažovat na 3 gramy a my to nevyvážili vůbec.
Až do toho vletí surovina tak se to dovyváží samo, ale problém bývá právě při spuštění prázdné mašiny.
Nicméně při spuštění jsem otáčky zkoušel zvyšovat velmi obezřetně a třepalo to v pohodě v normě.