Policajti nic nevyřešej, kdysi jsem taky honil jednoho prachanta a nakonec jsem měl z jednání policajtů dojem, že jsem ten zloděj já...
Jak na podvodníky
Moderátor: sysel
Když máš adresu a pán znova podniká v oboru, tak bych si tam na Tvým místě asi zajel i s gorilama naložit sedačku a popřípadě naložit i tomu dotyčnýmu .... no a nebo to naservíruj na stříbrným podnose exekutorům ... oni ho jistě s chutí vykostěj.
Policajti nic nevyřešej, kdysi jsem taky honil jednoho prachanta a nakonec jsem měl z jednání policajtů dojem, že jsem ten zloděj já...
Gorilku nechám na pak, zítra pošlu písemné odstoupení na jeho trvalé bydliště. a pak podle návodu za začátku. Chce to jen rychle
. Pokud to náhodou klapne tak si kliděn dám inzerát do novin ve stodůlkách komu ještě dluží sedačku a všechny je tam odvezu autobusem, myslím že ani nebudu potřebovat tu gorilku 
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
Tak nevím
poslal jsem znovu dopis s modrým pruhem a doručenkou a nic se nestalo, ani ta doručenka mi nepřišla ani že by se pán odstěhoval.
Nakonec jsem se mu dovolal poslal číslo účtu a že to prý bude po částech zplácet jako u dalších . Tak jsem zvědavej.
poslal jsem znovu dopis s modrým pruhem a doručenkou a nic se nestalo, ani ta doručenka mi nepřišla ani že by se pán odstěhoval.
Nakonec jsem se mu dovolal poslal číslo účtu a že to prý bude po částech zplácet jako u dalších . Tak jsem zvědavej.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
IQ156