Zdravím vospolok, máte niekto nejaké informácie, príp. skúsenosti s niečim takýmto? http://www.ebay.com/itm/300W-DC-12-48-C ... 27d1668eba
Na e-Bay je toho hromada v rôznych kombináciach s držákom, regulátorom, zdrojom, ... Hodilo by sa mi niečo také ale mám obavy aké sú tam ložiska (či vôbec nejaké) a ako bude hádzať klieština. Na tých fotkách to vyzerá, že klieština nie je vcelku s osou ale je iba na ňu iba nasunutá a zaistená červíkom.
Je pravda že cena nie je moc vysoká, ale ak by ste to už niekto mal, tak poskytnite nejaké info. Dík Palo
DC motor - vreteno
Taky by me to zajimalo.
Ale budu moct za kratkou dobu poreferovat. Mam objednanou frezku typu 3040z, ktera ma osazeno tohle vreteno (nechtel jsem ho, ale je to proste komplet). Uz je (pry) na ceste z Ciny.
Tak pak napisu, jake jsou zkusenosti. A jestli se tim daji frezovat i titanove ingoty, nebo jenom kalene ocelove kolejnice.
Ale budu moct za kratkou dobu poreferovat. Mam objednanou frezku typu 3040z, ktera ma osazeno tohle vreteno (nechtel jsem ho, ale je to proste komplet). Uz je (pry) na ceste z Ciny.
Tak pak napisu, jake jsou zkusenosti. A jestli se tim daji frezovat i titanove ingoty, nebo jenom kalene ocelove kolejnice.

ložisko tam je to v motoru.. pravděpodobně nějaké obyč kuličkové, prostě vzali nějakej modelářskej motorek a na to nasadili hřídelku s ER kleštinou.. píšou na gravírování.. na nic jiného to určitě nepůjde.. ale nekup to když je to tak levný
aspoň si pak nebudeš tak nadávat..

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU