Pupak- urcite je kazdemu jasne, ze je tam clo ,poplatky ,doprava...
a sam si povedal, ze hromadne sa to vyplati....
je vsak rozdiel robit profi do CNC, ako to robist ty,Robokop..... alebo obcas vyfrezovat nejaku suciastku. nie vsetci mame rovnaky zaujem.
o tom tvojom driveri neviem zatial nic, iba ze vyjde drahsie a ze ho iba budes testovat......Gecko pouziva kopec ludi...funguje to a konieckoncov nie je to moja veta, ze Gecko pouzivaju aj profi masiny
Gecko G-Rex + G320
Ja Gecko nikomu nerozmlouvam,ani neprosazuji zadny jiny driver.Proste shodou okolnosti jsem si k servum objednal drivery na testovani a protoze se tohle tema tady ted resi,tak se o tom zminuji.Mozna budou stat uplne za prd,nebo budou skvele,to se proste uvidi.Jen za sebe rikam,ze je mi milejsi nakupovat u tuzemskeho dovozce,ktery bude prodavat za slusne ceny a bude drzet garance,nez pokazde poradat hromadny nakup,kdyz budu potrebovat driver.Je to prece kazdeho vec,jakou variantu nakupu zvoli.
a sak o nic nejde.
za seba-kludne mozeme pockat ,az ( a modlime sa
) pridu tie serva z eBay(bez nich to nema vyznam-zohnat servo za dobru cenu sa zda byt tazsie ) - ked budu doma, tak k nim treba driver a kontroler.....
uvidime...neviem, co na to QNX

za seba-kludne mozeme pockat ,az ( a modlime sa

uvidime...neviem, co na to QNX
Co bych na to říkal. Kdo chce Gecko, at mi napíše. Nějak se dohodnem.
Ktorý tuzemský predáva za slušné ceny? A čo je to slušná cena?Pupak píše:Ja Gecko nikomu nerozmlouvam,ani neprosazuji zadny jiny driver.Proste shodou okolnosti jsem si k servum objednal drivery na testovani a protoze se tohle tema tady ted resi,tak se o tom zminuji.Mozna budou stat uplne za prd,nebo budou skvele,to se proste uvidi.Jen za sebe rikam,ze je mi milejsi nakupovat u tuzemskeho dovozce,ktery bude prodavat za slusne ceny a bude drzet garance,nez pokazde poradat hromadny nakup,kdyz budu potrebovat driver.Je to prece kazdeho vec,jakou variantu nakupu zvoli.
Ma niekto skusenosti s tymto madarskym driverom
http://www.cncdrive.com/
http://www.cncdrive.com/