Dobrý den. Poptávám soustružení 22 kusů dílů podle přiloženého výkresu. Materiál: mosaz. Pokud by byl problém zajistit 6hr tyč 8mm může být díl vyroben bez šestihranu z tyče o průměru 10mm. Pošlete mi prosím
cenovou nabídku. S pozdravem Podola
Práce na mini soustruh
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
- Přílohy
-
- carb tube.rar
- (23.8 KiB) Staženo 439 x
Minisoustružení je moje specialita, pokud ten výkres bude v pdf či jiném obecně průhledném formátu (JPG apod.) rád se na to podívám. 
Mosazný šestihran 8-ku mám k dispozici.

Mosazný šestihran 8-ku mám k dispozici.
přikládám výkres v pdf.
- Přílohy
-
- carb tube.pdf
- (9.28 KiB) Staženo 620 x
mimochodem chybí ti tam typ závitu a úhel sražení.. až to někdo bude dělat tak to asi bude chtít vědět..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
co ty víš třeba zrovna na tuhle nabídku pisatel čeká 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
Jsem rád, že to někdo napsal, (2 roky stará poptávka) už jsem šel skoro hledat materiál :oD
Email: electrosale4you@gmail.com