Koupím ultrazvukovou čističku těchto rozměrů 220x220x110 mm
případně pokud by někdo věděl jak jí rozumně udělat.
ultrazvukovou čističku 220x220x110 mm
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Co třeba tohle? http://aukro.cz/ultrazvukova-vana-ps-40 ... 93617.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Takhle malou se nevyplatí dělat, to bych koupil a neřešil. Já mám v plánu udělat si větší, tam už jsou ceny dost velký a proto jsem si pořídil 2kW ultrazvukovej zdroj a někdy k tomu musím svařit z nerezu vanu. Vlastně mám ještě jeden zdroj 1kW a u toho se nemůžu rozhodnout, jestli ho prodat, nebo jestli si ho nechat ........ ale na ten tvůj rozměr je to moc předimenzované.
Takhle malou se nevyplatí dělat, to bych koupil a neřešil. Já mám v plánu udělat si větší, tam už jsou ceny dost velký a proto jsem si pořídil 2kW ultrazvukovej zdroj a někdy k tomu musím svařit z nerezu vanu. Vlastně mám ještě jeden zdroj 1kW a u toho se nemůžu rozhodnout, jestli ho prodat, nebo jestli si ho nechat ........ ale na ten tvůj rozměr je to moc předimenzované.
já to potřebuju nebo spíše bych to využil jen málo a tak se mi za to nechce dávat 10 tis. A když tak potřebuju aby se mi tam vešlo skoro vše co dělám a to je cca průměr 270 a délka cca 120mm
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
Jsem na tom podobně, ultrazvuk potřebuju málo, ale když už ho potřebuju, tak chci velkou vanu. Ty prachy se mi za to taky dávat něchtělo a tak jsem se rozhodnul pro tu stavbu cca 200l vany s 2kW ultrazvuku. Snad jenom hlídat inzeráty, když jsem to kdysi řešil, tak mi na aukru utekl 1kw ultrazvuk i s titanovou vanou za nějaké 2000kč a to hned dvakrát.