max. jitter okolo 12000 ns na base threadu a to jsem ten procák vytížil kompilací naplno a ještě do toho měl puštěno co šlo. Bez zátěže to bylo kolem 9000 ns.Thomeeque píše:A jakou tam máš tedy latenci, jestli se smím zeptat?
emc2 co a jak na co po co
SABLE-2015
-
no jo neni to vubec jednoduche ale nějak to vymyslim 

Jaká je tam tedy při těch 12000ns maximální step rate (používáš SW generování pulzů?), 83kHz? Dík, T.gnat píše:max. jitter okolo 12000 ns na base threadu a to jsem ten procák vytížil kompilací naplno a ještě do toho měl puštěno co šlo. Bez zátěže to bylo kolem 9000 ns.Thomeeque píše:A jakou tam máš tedy latenci, jestli se smím zeptat?
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Ano používám sw generování. Max. rychlost nevím, já to mám zaříznutý na 25.000 což je katalogová hodnota driverů.
SABLE-2015
Nějaká deska co přišla se Sable, podle topologie a parametrů soudím na TA8435H. Chladič jsem nesundaval, takže přesně netuším.
SABLE-2015
-
hoši vy tady řešite nějake drivery kdybyste mi pomohli stim jak začit stym lynuxcnc 

Tak už si můžu odpovědět sám (mám to nahozený), je to 37037Hz, ten výpočet bude asi trochu složitějšíThomeeque píše:Jaká je tam tedy při těch 12000ns maximální step rate (používáš SW generování pulzů?), 83kHz? Dík, T.gnat píše:max. jitter okolo 12000 ns na base threadu a to jsem ten procák vytížil kompilací naplno a ještě do toho měl puštěno co šlo. Bez zátěže to bylo kolem 9000 ns.Thomeeque píše:A jakou tam máš tedy latenci, jestli se smím zeptat?

mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
tohle vlakno jsi četl ?
http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=34& ... 146#p96146" onclick="window.open(this.href);return false;
tu desku mam odskoušenou a jde na linux cnc dobře.
potřeboval jsem komp na soustruh tak jsem to řešil, protože jsem nevěděl co tam nakonec dám :linux, mach ,gravos...
koupil jsem ktomu v bazaru komp komplet za 800 kč a jenom vyměnil tu desku a hotovo...
jinak na linuxcnc foru je i přehled hardveru co funguje. jukni tam...
http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=34& ... 146#p96146" onclick="window.open(this.href);return false;
tu desku mam odskoušenou a jde na linux cnc dobře.
potřeboval jsem komp na soustruh tak jsem to řešil, protože jsem nevěděl co tam nakonec dám :linux, mach ,gravos...

koupil jsem ktomu v bazaru komp komplet za 800 kč a jenom vyměnil tu desku a hotovo...
jinak na linuxcnc foru je i přehled hardveru co funguje. jukni tam...
-
no vypada to tak že si koupim nějay pc a totoho tu desku na PCI ale ted bych chtěl adystemi tu desku nějakou dporučili
Jdu do jistory
Děkují
Jdu do jistory

Děkují
když jsi koupíš PCI 5i20ku od MESY tak neuděláš chybu.. dost portů, PCI varianta a je "odladěná" oproti té levnější variantě PCI karty jak tady nedávno někdo popisoval, že s ní byly nějaké prvotní problémy s konfigurací.. tohle nandáš a jedeš podle konfigu..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
-
tak to by se hodilo ? http://www.duzi.cz/shop_cnc/index.php?m ... ducts_id=5" onclick="window.open(this.href);return false; ale ta cena