10 let programu Room Arranger

kdyz nebudes vedet kam to dat tak to napis sem, admin to za tebe umisti nebo vytvori novou sekci
Odpovědět
Uživatelský avatar
Miller
Sponzor fora
Příspěvky: 1031
Registrován: 22. 8. 2009, 9:24
Bydliště: Louny

26. 4. 2012, 10:08

Už tady padla zmínka o programu Room Arranger, podle jména je asi jasné, co umí - nakreslíte si pokoj (dílnu :D ) nakreslíte si nábytek (stroje) a postrkujete si je po místnosti kam chcete, resp. kam byste chtěli a pak se můžete i "projít" po takto vytvořeném 3d prostoru. Spousta nábytku, okna, dveře atd. už k dispozici je, ale můžete si ho buď upravit, nebo vytvořit svůj vlastní - já jsem si udělal ponk se svěrákem, skříně s regály a soustruh. Když to někdo vidí a řeknu mu, že je to soustruh, tak řekne Aha!
Já jsem za program vypláznul 20 dolarů (resp. jejich ekvivalent v kč - autor je totiž Čech). Proč s tím sem lezu dnes je jednoduché - program je zlevněný v rámci oslavy 10 let programu, do konce dubna stojí jen cca 227kč ! Zdarma ho můžete zkoušet 30 dní, ale tím byste se pochopitelně o tu slevu připravili. Třeba to někomu bude k užitku :) .

Tady je odkaz na registrační stránku http://www.roomarranger.com/registercz.html
Uživatelský avatar
Miller
Sponzor fora
Příspěvky: 1031
Registrován: 22. 8. 2009, 9:24
Bydliště: Louny

22. 6. 2013, 10:55

S uznáním a obdivem musím konstatovat, že Jan Adamec, autor tohoto pěkného programu, se nefláká: nejen že ho často a zdarma "apgrejduje", ale právě teď přidal i verzi pro iPad ! :)
Zde je citace z jeho stránek http://www.roomarranger.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Na iPadu: aplikace je ke stažení zdarma. Možnost ukládat projekty je uzamčená a můžete si ji koupit, když budete s aplikací spokojeni. V současné době nemá 3D prohlížení, ale projekty můžete otevřít na PC.
Mini soustruh SC-4
Odpovědět

Zpět na „kdyz nebudes vedet kam“