nevim zda je to tim man. ovaladačem(plastova hračka)
sw ovl jsem zatim nezkousel ... neni pc

motorem to nebude v jine ose funguje
to víš frézka frézuje, zásobník mění nástroje, chlazení funguje a já mám čas psát, narozdíl od těch kteří si myslí že frézují, se staženou řití stojí nad frézou a koukají kdy ta 2ka fréza uletí, protože nevědí jestli už náhodou nenaběhala moc kilometrů drah po 0,2mm, stojí nad tím a stříkají tam ručně z lahvičky trochu lihu a v druhé ruce štěteček a odklízejí drobné šponky aby náhodou do nich frézka nenarazila a nezastavila se.. večer odcházejí domů s radostí že odfrézovali 5kubickejch centimetrů špon a sfetlí od lihu.. a píšou komentáře o pomocThomeeque píše:A toto je veselý skřítek RaS, ten tě tu bude provázet u každého tvého neúspěchu (a u dílčích úspěchů se postará, aby radost nebyla příliš veliká)
RaS píše:editace nástrojů funguje, jenže externě.. nicméně to nemá co dočinění se sondou.. to člověk nandá sondu a jede rychloposuvem 10m/min k obrobku, když je nad ním 3cm tak si řekne ještě kousek ať nemusím točit kolečkem a ono křup, tak si říkám no nic a dojdu si půjčit k Lubošovi novej hrot než se objedná jinej.. přivezu ho pěkně zabalenej položím na stůl a shodím na něj knihu a už jsou mrtvoly dvě
takže už není kde půjčovat tak objednáváme kamion
![]()
řídící panel je v pořadí, nicméně člověk přemejšlí jestli je to potřeba..
No vidiš, až se naučíš dávat bacha na tydle věci, můžeš taky zkusit frézovat dvojkou frézouRaS píše:to člověk nandá sondu a jede rychloposuvem 10m/min k obrobku, když je nad ním 3cm tak si řekne ještě kousek ať nemusím točit kolečkem a ono křup