Na tohle jsem hrdej

kdyz nebudes vedet kam to dat tak to napis sem, admin to za tebe umisti nebo vytvori novou sekci
Josef
Sponzor fora

28. 6. 2013, 9:43

Cigárko ne, už asi deset let nekouřím (se divím, že jsem to vydržel). Mám teď dvě fajfky, ale na ty je lepší stojánek. Letos jsem ale ještě nezatopil...
Ty jsi nikdy nepotřeboval stolní svěráček s čelistmi tak 50 - 55 mm? Já si tenkrát udělal i pro sebe, ale bylo to na tenkou stolní desku a dnes už takový stůl nemám, tak jsem mu upravil čelisti a věnoval kamošovi. Ten jej používá skoro denně na ruční ostření. Už mi chybí a je třeba udělat nový v provedení na sílu desky 40 mm.
pete805

29. 6. 2013, 6:47

Gratulujem ,a klobúk dole :-) aj ja by som sa na také niečo dal ,ale momentálne mám rozostavané bývanie takže času niet .
Josef
Sponzor fora

29. 6. 2013, 8:17

Já to dělám taky po chvilkách, když je čas. Ale tento měsíc jsem toho udělal asi 80%. Chtěl jsem to dodělat do finále po frézařské stránce, ale ruplo mi v zádech a bylo vymalováno. Píchala mne zdravotní sestra (raději bych naopak). Zámečničinu jsme dělali až v červenci (inu furt běžela normalizace a vyhazovali se mistři i učitelé, zůstali ti nejhorší, ale zato prospěcháři a doplnili je ještě větší exoti), tak to snad zvládnu.
Odpovědět

Zpět na „kdyz nebudes vedet kam“