jo a jeste nema nekdo datasheet k tem servum od holandana? ja ho nekde mel ale ted ho nemuzu najit

Aká je cena? A nie je UHU iba kontroler?vlada2 píše:tak jelikoz je cimdal aktualnejsi otazka rizeni serv pro vice lidi, a v podstate nikdo poradne nevi cim to ridit napadlo me co pouzit levne uhu a nez se s tim bastlit tak proste nechat udelat celou serii a hotovo. mam dobre kontakty na firmu co dela jak plosnaky tak i osazuje a pripadne ozivuje. pokud by nas bylo zase vic uz by se to celkem asi vyplatilo. byl by zajem?
jo a jeste nema nekdo datasheet k tem servum od holandana? ja ho nekde mel ale ted ho nemuzu najitnechce se mi pocitat vokynka na encoderu
diky
nezistoval si, co by vysla vyroba toho plosaku?vlada2 píše:tak jelikoz je cimdal aktualnejsi otazka rizeni serv pro vice lidi, a v podstate nikdo poradne nevi cim to ridit napadlo me co pouzit levne uhu a nez se s tim bastlit tak proste nechat udelat celou serii a hotovo. mam dobre kontakty na firmu co dela jak plosnaky tak i osazuje a pripadne ozivuje. pokud by nas bylo zase vic uz by se to celkem asi vyplatilo. byl by zajem?
jo a jeste nema nekdo datasheet k tem servum od holandana? ja ho nekde mel ale ted ho nemuzu najitnechce se mi pocitat vokynka na encoderu
diky