Sháním použitou levnou pobočkovou telefonní ústřednu (Panasonic, Simens, 2N a pod.), neválí se někomu něco doma?
Musí mít min. 20 poboček a 4 vnější (státní) linky.
Telefonní ústředna
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
jestli tě můžu poprosit, zkus na to mrknout o víkendu.
Po neděli by se to mělo začít řešit. Díky moc.
jestli tě můžu poprosit, zkus na to mrknout o víkendu.
Po neděli by se to mělo začít řešit. Díky moc.
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
- R - stick
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Bude to možná trochu OT - ale zkus se mrknout na toto: http://www.axfone.cz/produkty-a-sluzby/ ... i-z-pevne/" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje zkušenosti s nimi jsou jednoznačně pozitivní. Přenášel jsem si k nim pevnou linku od O2 - a ať dělám co dělám, nedaří se mi měsíčně provolat jen to, co, jsem u z******(CENSORED)***** O2 platil jako základní paušál, nemluvně už o cenách hovorů na pevnou a do mobilních sítí. (podívej se na jejich ceník ..........)
Volám přes ně už skoro rok a za tu dobu nebyl ani jednou jakýkoliv problém. Podle mě je to pro firmu naprosto super řešení, včetně té ústředny, co potřebuješ.
Moje zkušenosti s nimi jsou jednoznačně pozitivní. Přenášel jsem si k nim pevnou linku od O2 - a ať dělám co dělám, nedaří se mi měsíčně provolat jen to, co, jsem u z******(CENSORED)***** O2 platil jako základní paušál, nemluvně už o cenách hovorů na pevnou a do mobilních sítí. (podívej se na jejich ceník ..........)
Volám přes ně už skoro rok a za tu dobu nebyl ani jednou jakýkoliv problém. Podle mě je to pro firmu naprosto super řešení, včetně té ústředny, co potřebuješ.