Outlook express
Vím že jsem úplně jinde, ale k věci. Odešel mi v dílně komp a byl jsem nucen pořídit nový, takže nová instalace atd. Starý komp už nejde a tak jsem vykuchal z něho hdd a dal do nového jako zálohu a hlavně abych uchoval spousty souborů. Rád bych nějak převedl kontakty do nového systému WinXP do Outlook Express. Kde hledat ten správný soubor s kontakty na zálohovém disku F.
To je název souboru, který mám hledat?Hades píše:Outlook.pst ???
Zadal jsem to do vyhledávače a nic. 

Pokud je to ještě aktuální, tak bych hledal soubor s příponou ''*.wab''.
Nejčastěji bývá umístěn ve složce C:\Documents and Settings\XXXX\Data aplikací\Microsoft\Address Book, kde XXXX je název uživatele.
V tvém případě F:\Documents and Settings\XXXX\Data aplikací\Microsoft\Address Book
Nejčastěji bývá umístěn ve složce C:\Documents and Settings\XXXX\Data aplikací\Microsoft\Address Book, kde XXXX je název uživatele.
V tvém případě F:\Documents and Settings\XXXX\Data aplikací\Microsoft\Address Book
wolf
Soubor wab jsem taky už hledal a nic. Našel něco s příponou wab,ale ve složkách Mach3 

Jestli si to dobře pamatuju, tak ta složka, kam cpal OE data byla skrytá, takže jí standartně nastaven průzkumník neviděl.
SABLE-2015
Je to skrytý soubor a je asi tady:
C:\Documents and Settings\Petras\Data aplikací\Microsoft\Address Book\*.wab
Ty tam asi budeš mít něco jiného než Petras, ale jinak by to mělo být stejné.
Petras
Odpoledne zkusím až budu u mě v dílně na kompu.
SUPER už je mám zkopírované, díky všem.Petras píše:Je to skrytý soubor a je asi tady: