koniny s MK1 (otočný hrot..)

Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

8. 8. 2013, 5:20

GeeSnake píše:On ten pevný, se plným jménem jmenuje "pevný unášecí hrot", ale není to proto že by byl "unešenej" z toho že ho vrazíš do koníka.
Tak to já jsem asi stejnej osel jak PAKO, sorry :D , když ty pevné taky někdy používám v koníku, asi jsem levák, ale například tohle jsem ani při jiném noži s otočákem při nějakých 320ot/min prostě nedal, a pár jsem jich už při zpětném chodu pokřtil :) , samozřejmě vazelína v důlku je na místě, jinak brusky, všeobecně broušení, měření jak psal testone v nízkých otáčkách všechno pevný hrot na obou stranách
P1060961.JPG
Mimochodem "pevný unášecí hrot" je úplně něco jiného než na co se ptal picom :wink:
Pevný unášecí hrot je pevný hrot s pružnými unášeči, potom je pružný unášecí hrot s pevnými unášeči (nabízí jej pan čejka) a pak je pružný unášecí hrot s pružnými unášeči (u mě na webu je článek), každej na něco jiného, i když uznávám, že ve variantě Mk1 je to utopie :D , ten "pevný hrot" taky není unešenej z toho, že jsi ho drze přejmenoval
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
GeeSnake
Sponzor fora

8. 8. 2013, 6:05

Ano, máš pravdu.
Každý softwarový problém má hardwarové řešení: "Kup si to nové, vole.
picom

8. 8. 2013, 8:03

tumlik píše: Mimochodem "pevný unášecí hrot" je úplně něco jiného než na co se ptal picom :wink:
Pevný unášecí hrot je pevný hrot s pružnými unášeči, potom je pružný unášecí hrot s pevnými unášeči (nabízí jej pan čejka) a pak je pružný unášecí hrot s pružnými unášeči (u mě na webu je článek), každej na něco jiného, i když uznávám, že ve variantě Mk1 je to utopie :D , ten "pevný hrot" taky není unešenej z toho, že jsi ho drze přejmenoval
Díky za podrobný článek :idea:
Odpovědět

Zpět na „Nákup“