Drátořez
Naprogramovat to lze, ale ve výsledku bude ten rádius o trochu větší.
Pokud to vezmeš přesně matematicky, tak nejmenší rádius je 0,125 mm. Realita je jiná, protože drát kolem sebe rádius trochu vypálí, takže bude těch 0,2. Když to projedeš jako rádius a ne jako ostrý roh, tak se ten poloměr trochu zvětší.
Takže moje rada : zajet tam jako do ostrého rohu, případně naprogramovat ten rádius o trochu menší.
Pokud to vezmeš přesně matematicky, tak nejmenší rádius je 0,125 mm. Realita je jiná, protože drát kolem sebe rádius trochu vypálí, takže bude těch 0,2. Když to projedeš jako rádius a ne jako ostrý roh, tak se ten poloměr trochu zvětší.
Takže moje rada : zajet tam jako do ostrého rohu, případně naprogramovat ten rádius o trochu menší.
SolidWorks 2014 + HSMWorks (Last development version)
Neznám slovo NEJDE. Buď to neumím nebo se mi nechce

Jo děkuji za radu.. Ale tady je nejhorší to že oni to chtěj na toleranci 0,01a to si myslim že to nedám.. mě napadlo dát menší korekci ale pak sem si uvědomil že polovina drátu je 0,125 tak by to snad mělo jít.. až to budu dělat tak uvidim ale jinak děkuji..
R 0,2 +0,01 ??
,to Ti nezávidím.....technolog či zákazník zřejmě neví vocogo.A vůbec má čím změřit ten rádius? i na souřad.3D měřáku budou mít větší odchylku měření na čtrvtkruhu
U forem pro vstřikování-dvoukomponentní se také vyžaduje vysoká přesnost ale někdy je to víc teorie než praxe

Bohužel tě asi zklamu, ale ze zvědavosti jsem to zkoušel a když drát zůstane 1,5s stát v rohu, aby byl vypálen správně, tak rádius je cca 0,22 +/- 0,05. Lépe to prostě změřit nelze. Takže ta tolerance je opravdu více teoretická než prakticky dosažitelná. A nevím jakou tloušťku materiálu budeš řezat, ale mi to udělalo takový rozdíl při t=15mm. Jestli to máš více, tak tam ten rádius bude úplně mimo toleranci. Jediná možnost bude asi nasadit na to 0,10 max. 0,15 drát. S tím se možná do té tolerance dostaneš.
SolidWorks 2014 + HSMWorks (Last development version)