Aspire vectric
- Pepa z depa
treba tu https://www.youtube.com/results?search_ ... stgBB0rIAk" onclick="window.open(this.href);return false; 

Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
rychlost frezovani je prece jasne dana v G kodu to je treba f500 takze to jede 500mm/min u toho druheho oblouku bys tam musel mit jedine min
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
musíš napsat jaký řídící soft taky používáš , třeba EMC když se snaží dodržet přesně dráhy tak v rádiusech jede dost pomalu , proto se používí G kod G64 kde parametrem P nastavíš možnou odchilku a značně průjezdy rádiusem zrychlíšprami píše:čavte. Mám takú jednoduchú otázku. Ako naprogramujem frézovanie tak aby to šlo rýchlejšie, tým myslím že jeden oblúk mi urobí za cca 2 sekundy a podobny druhý oblúk mi urobí za 8 sekúnd. Ako to mám nastaviť.
taky bys měl napsat jestly ty dva oblouky projiždíš stejným nebo jiným nástrojem protože v cadu máš v tabulce nástrojů taky parametr rychlosti