Zbýňa píše:Zdravím,
nemáte tip kde se dá koupit mosazná kulatina průměr 30 délka 600 za rozumnou cenu a pošlou vám jí. Díky.
Určitě v-tech s.r.o.
sídlo kousek od Čelakovic, velkoobchod i maloobchod včetně řezů. www-v-techsro.cz
Zbýňa píše:Zdravím,
nemáte tip kde se dá koupit mosazná kulatina průměr 30 délka 600 za rozumnou cenu a pošlou vám jí. Díky.
To je ale dosť možné, že kúpiš niečo, čo bolo "lopnuté" niekomu inému (mne vykradli garáž, ale najviac ma nas...o, že mi potiahli špalík duralu s priemerom 300mm v polmetrovej dĺžke, ktorý som si schovával pre časy žiadúce už cez 20 rokov, a boli aj nejaké iné "zbytrky". Zberniarom to len vyhovuje, pretože na tom zrobia. A keď od nich bude ktokoľvek takto stále nakupovať, tak sa materiál bude stále kradnúť. Sorry, ale to je môj názor ako na zlodejov, tak aj "nákupcov". Tým čestným sa ale okamžite ospravedlňujem.jova píše:Já osobně takovéhle "zbytky" nakupuji ve sběrně. Kulatiny si tam dávají pro takové, jako já stranou![]()
Cena za mosaz 120Kč není zrovna lidová, ale pořád je to levnější než na krámě. Minulý týden jsem tam slintal na Cu kostky cca 120x120x120 mm. Měly jich tam bednu, vyleštěný jako když vypadnou přímo z frézy.