pripadne piste vase ceny schanim drobet tohodle bordelu na jednu akci
 pripadne piste vase ceny schanim drobet tohodle bordelu na jednu akciNechce se nekdo zbavit tiskaren ?//NEPLATI
					Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
	toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Zdravicko nevali se nekomu nekde stare tiskarny ? jehla , ink.. ? nejlepe za odvoz (Plzensko)/postovne kdekoliv  pripadne piste vase ceny schanim drobet tohodle bordelu na jednu akci

Naposledy upravil(a) PC-maniak dne 12. 10. 2013, 10:26, celkem upraveno 1 x.

Mám tam čb laser,ten bys chtěl taky?

Zdravim bohuzel laserky tu mam potreboval bych spis ink - jehlu nebo i skener =)milda87 píše:Mám tam čb laser,ten bys chtěl taky?
Stare tiskarny pokud pro ne neni vyuziti konci za vykupni cenu kolem 2kc/kg ve skartu (http://www.plzenskyskart.cz" onclick="window.open(this.href);return false;).
Pokud stale schanite, urcite se mi jich tu par vali nebo za chvili bude a velmi pravdepodobne by skoncily prave tam...

Pokud stale schanite, urcite se mi jich tu par vali nebo za chvili bude a velmi pravdepodobne by skoncily prave tam...
Zdravim urcite bych zajem melhIGGI píše:Stare tiskarny pokud pro ne neni vyuziti konci za vykupni cenu kolem 2kc/kg ve skartu (http://www.plzenskyskart.cz" onclick="window.open(this.href);return false;).
 ale praha je drobet daleo bylo by mozne to pak poslat v baliku ? treba posta / ppl
 ale praha je drobet daleo bylo by mozne to pak poslat v baliku ? treba posta / pplmozne je vsechno, v sobotu jedu na plzen a muzu to vzit sebou
napiste mi maila na dusan.haken@gmail.com, domluvime se co a jak..

napiste mi maila na dusan.haken@gmail.com, domluvime se co a jak..
Zdravim poptavka uz neplati mam tu ted toho bordelu plnou garaz  diky vsem za nabidku
 diky vsem za nabidku

diky vsem za nabidku
 diky vsem za nabidku