CAD model postavy
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Jednou se tady (nebo na nějakém jiném českém fóru) mluvilo o nějakých free modelech člověka, ale docela jsem zapomněl kdo, kde, kdy a url. Můžete mě někdo prosím postrčit správným směrem? Dík.
Aleš Procháska
- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem to byl.
Neco malo sem sehnal , chtel jsem si vyfrezovat nejakou peknou zenskou jako tezitko. Al enarazil jsem ze ty formaty treba z 3DMAXU proste dal nezpracuju v zadnem CAMU co pouzivam a odlozil jsem to.
A zacal jsem shanet nekoho , kdo by mi to v jinem programu prekonvertoval do neceho jineho.
RADEK
Neco malo sem sehnal , chtel jsem si vyfrezovat nejakou peknou zenskou jako tezitko. Al enarazil jsem ze ty formaty treba z 3DMAXU proste dal nezpracuju v zadnem CAMU co pouzivam a odlozil jsem to.
A zacal jsem shanet nekoho , kdo by mi to v jinem programu prekonvertoval do neceho jineho.
RADEK
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce
Radek-B: nelze to převést ani na STL ?
- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
http://www.turbosquid.com/FullPreview/I ... ?id=234884
http://www.turbosquid.com/FullPreview/I ... ?id=248996
Tyto dve postavy mam, chtelo by to nekoho kdo by jim trosku poupravil poprsi (samozrejme zvetsit
) a stylizoval by je do nejake pozy na kterou by bylo RADOST POHLEDET.
No a samozrejme je nutny export do neceho s cim si mi kovohryzove poradime ze jo.
Kdo to umi prosim napiste. Napiste i vy , co by jste to chteli alespon skusit.
RADEK
http://www.turbosquid.com/FullPreview/I ... ?id=248996
Tyto dve postavy mam, chtelo by to nekoho kdo by jim trosku poupravil poprsi (samozrejme zvetsit

No a samozrejme je nutny export do neceho s cim si mi kovohryzove poradime ze jo.
Kdo to umi prosim napiste. Napiste i vy , co by jste to chteli alespon skusit.
RADEK
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný zdroj, zkusím tam něco najít a si s tím pohrát. Co jsem zatím koukal tak jsou tam samé vyzáblé modelky a modelové. Pokusím se tam najít nějakého chlápka co by se k němu daly přidělávat modely sportovního vybavení, aby to vypadalo věrohodně. Nějaký atlet nebo voják, nejlépe ranger nebo něco takovéhoRadek-B píše:Bezne se to da exportovat do DXF, coz taky neni zrovna nejstastnejsi.
Ale jak vidite, chtelo by to mensi plastiku poprsi,,![]()
RADEK

Aleš Procháska
Cesta vede pres export do OBJ, ktery nacte Rhino a vyexportuje do IGES , nebo cehokoli jineho.
Ted jsem se dival.Rhino normalne 3DS soubory nacte,takze zadny problem.
- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
No to vim ze je nacte , to uz sem skousel , akorat by to ted chtelo nekoho kdo umi delat v MAXU aby nam vymodeloval nejakou tu modelku.Pupak píše:Ted jsem se dival.Rhino normalne 3DS soubory nacte,takze zadny problem.

RADEK
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce
Vzdyt ty drmlaky si muzes zvetsit i v Rhinu.Ja sice v Maxu umim,ale nechce se mi ho kvuli tomu instalovat.
-
je taky program Poser (ako pozovac, nie je to rozkazovaci sposob!
)
generuje iba postavy, daju sa nastavovat parametre (velkosti) cohokolvek v akejkolvek poze a exportovat sa da do cohokolvek.
na postavy jednoznacne najlepsie.

generuje iba postavy, daju sa nastavovat parametre (velkosti) cohokolvek v akejkolvek poze a exportovat sa da do cohokolvek.
- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
dej linkJozo Povazan píše:je taky program Poser (ako pozovac, nie je to rozkazovaci sposob!)
RADEK
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce
- Radek-B
- Kontaktovat uživatele:
prosim nevi nekdo jak to prekopat do *.iges nebo *.step nebo neceho jineho rozumneho.
treba rhino to krasne otevre, ale ulozit to do neceho rozumneho dal uz je problem. Obrabet to chci v surfcamu., internet je plny takoych krasnych 3d modelu.
RADEK
treba rhino to krasne otevre, ale ulozit to do neceho rozumneho dal uz je problem. Obrabet to chci v surfcamu., internet je plny takoych krasnych 3d modelu.
RADEK
- Přílohy
-
- de26edd5f62afb50b500c1719c34cf2f.zip
- (1.78 MiB) Staženo 480 x
automatizace/konstrukce
automatizace/konstrukce