Thomeeque píše:Díky tomu je ale stabilních 5V k dispozici dřív než VM stoupne na nějakou nebezpečnou hodnotu (a při power-down naopak), což je na tom možná nejdůležitější. Reset přes RC tam býva myslim taky..
Reset RC clenem urcite.
Ale ze by bylo +5V k dispozici driv nez nejaka nebezpecna hodnota siloveho napajeni se mi moc nezda. Aby ten linearni stabilizator dal nejake rozumne vystupni napeti, tak bude chtit na vstupu aspon 8V, navic musi nabit sve filtracni kondenzatory. Takze ve chvili nabehu +5V je silove napajeni urcite o hodne vys nez 5V, a pokud by platilo to, co je v datasheetu, tak uz by snad vsechny Toshiby hodovaly spolu v kremikovem nebi.
Samozrejme nechci zrazovat puvodniho tazatele od nejakeho hoch-nobl reseni. Kdybych ten tistak navrhoval a nemel s TB6560 predchozi zkusenosti, tak bych to taky osetril. Ale pote, co mi slo rukama nekolik cinskych desek a mam je i ve svych masinkach, tak uz to za tak klicovy problem nepovazuji.
Kdyz jsem si nedavno nakoupil male jednoose drivery z eBay (budou v 3D tiskarne), tak tam ani neni moznost externi 5V vubec pripojit. Drive bych to tam dobastlil, ted po zkusenostech to uz ale resit nebudu.