Ahoj všichni, mám prosbu potřeboval bych DWG které je v příloze dát do DXF .
Nic mi to nechce zkonvertrovat a v ničem mi to nejde otevřít. Pánovi to ale prý funguje tak zkouším.
Díky. Jirka
prosím o pomoc (konverze DWG na DXF)
-
- Přílohy
-
- 2396-Pricny-dopr-VV-pomoc.dwg
- (3.37 MiB) Staženo 346 x
mě to taky nejde otevřít, hlásí to chybu že to potřebuje obnovu..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Asi to bude chtit nainstalovat demo verzi NX I-deas Master Drafting a nechat to pomoci jeho vlastniho konvertotu ulozit do DXF.
Pripadne at to udela rovnou ten pan, co mu to funguje.
Pripadne at to udela rovnou ten pan, co mu to funguje.
Soustruh Noell E0177 (Sandra), jenom kličky
Frézka 3040z (Fiona), LinuxCNC
Frézka 3040z (Fiona), LinuxCNC
-
To právě nevím v čem to otevírá, ale je to prej nějakej starej formát
Vyvětlit mu co s tím má dělat je neřešitelný problém takže mám asi smůlu.
Ale přece jen mockrát Vám díky.

Ale přece jen mockrát Vám díky.
tak ať ti to pošle znovu třeba se to poničilo nějak přenosem.. nové programy otevřou i staré verze v tom problém není..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
-
To už je všechno vyzkoušené : email, uschovna, i na flashce to přinesl a prostě nic.