výroba atypického závitníku.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
A nemohl to být PA66GF vyztužený skleněnými vlákny? Tomu by vyšší cena i menší deformace za zvýšené teploty odpovídala. Ale ten zase nejspíš nemůže dostat potravinářský atest.
Aleš Procháska
to je také možné to se ještě musím zeptat. Ze sousední firmy jsme si totiž nechali udělat vzorky a pak jsmeje teplotně zatězovali a to co mělo být pa66 dopadlo lépe. Ale je možné že dopadlo lépe. každopádně ten plat musí krátkodobě cca 5-10 s vydržet teplotu kolem 140°C což je teplota osoušeče při vyfukování. budeme muset asi udělat lepší dlouhodobější test aby jsme viděli jak se to chová.
kdyžtak to bude ty ruce rovnou balit do igelitovejch rukavic 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
No to je teď jedno
Rád bych se vrátil k původnímu tématu. Má ještě někdo ochotný zkušenosti s výrobou výše uvedeného závitníku který by byl levnější než cena kterou jsem uváděl, ale natolik přesný aby mi všude nechcala voda 

levnější než to co poradil Packa asi nic neseženeš, soustružníka kterej ti vytočí závit M18,5x1 seženeš v okolí asi snadno.. a nařezat si to můžeš malým kotoučkem z nějaké mikrobrusky.. na plast omezeně dlouho i na měkké kovy to bude fungovat.. já si takhle třeba dělal závitník M11x1,5 z motorovejch šroubů (závitník sice koupit lze, ale tohle bylo hned a fungovalo to) nicméně pokud budeš zásobovat celé Rusko tak přece není problém koupit závitník za dva tisíce ne? to těsí závit? tam není nějakej O kroužek, těsnění nakonci?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
- jova
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak to máš celé vymyšlené, ale když jsem se koukal na ten výkres http://www.neoperl.com/downloads/CH_TJ.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; tak bych to spíše vyděl na nějaký mezikus točený na automatu z té mosazi a závit řezaný rotačně. Jsou tam dost přesný požadavky na otvor pro O kroužek těsnění ... závit ti to udrží i když bude pomalu o půl milimetru větší, tam bych problém neviděl.
samozřejmě že není problém si koupit závitník za 3 litry, ale když lido poradí kde a jak ho sehnat levněji tak proč ne.
U perlátoru máme vyzkoušené že díra 18.75+-0.1 je bohatě dostačující. samozřejmě to těsní kroužek a ne závit
to jsem bral moc extrémní stav
každopádně ten kroužek skoro není potřeba jelikož to drží jen atmosferický tlak, takže tam ta přesnost ve skutečnosti není zas tak horká
Až bude vše hotové mohu sem dát jak celé zařízení vlastně funguje
společne s rendery zařízení
U perlátoru máme vyzkoušené že díra 18.75+-0.1 je bohatě dostačující. samozřejmě to těsní kroužek a ne závit

Tak nakonec jsem se dostal na cenu 1350 za kus
. od pana Kopečka ( http://www.kopecek.estranky.cz/" onclick="window.open(this.href);return false; ). Což už mi příjde vcelku adekvátní cena. Nebo co si o tom myslíte?

mosazné to každopádně být nemůže jelikož je to další kus navíc a požadavek je aby pohledová strana byla černá, což znamená že by se mosazný díl musel ještě lakovat a to taky nevydrží věčně. nehledě na to že bych zas musel pracně od výrobce shánět že je barva nezávadná atd. a hlavně by se to nelíbilo vedení protože každý kus na víc něco stojíjova píše:Nevím jak to máš celé vymyšlené, ale když jsem se koukal na ten výkres http://www.neoperl.com/downloads/CH_TJ.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; tak bych to spíše vyděl na nějaký mezikus točený na automatu z té mosazi a závit řezaný rotačně. Jsou tam dost přesný požadavky na otvor pro O kroužek těsnění ... závit ti to udrží i když bude pomalu o půl milimetru větší, tam bych problém neviděl.