koupím koníka pro soustruh TOS S28
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
-
Mám doma soustruh TOS S28 a chybí mu koník. Nevíte někdo o něčem?? Děkuji za každou radu. Martin Nosek
-
jestli je to aktualní je na bazoši , já zháním na sui 32 nebo sn 321 dekuji
ja mam nejakeho kona doma vraj je s 28 čky ale je poškodeny zospodu nepekne je odlomene s rybyni lebo v šrote snim nezaobchadzali tak ako by si to jeden kôn zaslužilmartin_nosek píše:Mám doma soustruh TOS S28 a chybí mu koník. Nevíte někdo o něčem?? Děkuji za každou radu. Martin Nosek

sustruh sv18 ,vrtačka
peter1 píše:ja mam nejakeho kona doma vraj je s 28 čky ale je poškodeny zospodu nepekne je odlomene s rybyni lebo v šrote snim nezaobchadzali tak ako by si to jeden kôn zaslužilmartin_nosek píše:Mám doma soustruh TOS S28 a chybí mu koník. Nevíte někdo o něčem?? Děkuji za každou radu. Martin Nosek
sustruh sv18 ,vrtačka
Tak ten nebude z S28. S28 mám s origo koněm a je na přiloženém obrázku zcela evidentně vidět, že koník má odlišný tvar. Možná by šel použít, pokud by rozměrově souhlasil, ale je diskutabilní s jakými náklady na jeho opravu.peter1 píše:ja mam nejakeho kona doma vraj je s 28 čky ale je poškodeny zospodu nepekne je odlomene s rybyni lebo v šrote snim nezaobchadzali tak ako by si to jeden kôn zaslužilmartin_nosek píše:Mám doma soustruh TOS S28 a chybí mu koník. Nevíte někdo o něčem?? Děkuji za každou radu. Martin Nosek
Soustruh: S-28 Žebrák
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
ja schanim konika na SN321, momentalne na nem mam konika z S28 s vyfrezovanym mezikusem tak kdybych sehnal origo tak bude volnej