od zítra (2.12.2013) mají vysavač na popel - 999,-
jsem s ním na špony dost spokojený, jen jak jsme už někde psal, mrcha mi občas sežere i upínací matku.
vysavač do dílny - Lidl
to je ten včetně agregátu nebo jen nádoba pro připojení druhého vysavače?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
No tak tos me nastval.robokop píše:vzdyt ho kamos kupoval v hornbachu tusim bezne za 600
tj nadoba s motorem
Ja ho koupil v OBI za 800 Kc a myslel jsem si, jak dobre jsem nenakoupil. Levneji jsem ho jeste nevidel.
Je to fajn pomocnik do dilny. Ale hodila by se regulace vykonu (to asi nema skoro zadny) a moznost vyfukovani. Regulaci si tam asi dobastlim, ale ta moznost nasadit hadici na vyfuk by se fakt hodila. Ten z Lidla to odhaduju taky nema (podle fotky). Videl jsem to nekde na nejakem drazsim nerezovem modelu.
Soustruh Noell E0177 (Sandra), jenom kličky
Frézka 3040z (Fiona), LinuxCNC
Frézka 3040z (Fiona), LinuxCNC
ja koupil vletě v hornbachu karcher vysavač za 1200, což není takovej rozdíl oproti těm 900 a běží celkem dost. udělal jsem si na něj i nastavec na vyfuk a valím sním vzduch do mé tavíci pece
někdy běží i 10 hodin vkuse a vpohodě. nebyla by to lepší volba ? těm šmejdum z lidlu nějak nevěřím...