Pak je ještě Proma SMG-1 ,ale ten nechci.
Rozměry SMG-3 a SMG-2
Nevíte někdo rozměry tý kostky u SMG-3 (menší) a SMG-2 střední?

Soustruh Holzmann ED 400FD
jeden z nich mám a má to cca 50x60 základnu (můžu změřit přesně) nicméně strašnej krám pokud to chceš jako stojánek na hodinky tak nedoporučuju..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Díky. Mě jde jen o ten magnet. Zbytek si předělám k obrazu svému.
stačí ti to takhle odhadem nebo to chceš změřit?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
Stačí. Stejně asi nevíš jestli máš ten menší nebo ten větší 
takže základna 58x50 výška 55 prvotní odhad se o 2mm seknul
ale jakej to je typ to opravdu netuším, to tam nikde není..
ale jakej to je typ to opravdu netuším, to tam nikde není..
Paráda
Právě jsem přišel na jednu zásadní věc. Ten menší má jemné štelování listovou pružinou. Ten větší už nee. http://www.dodilny.cz/produkty/rucni-naradi/smg-2" onclick="window.open(this.href);return false;
Právě jsem přišel na jednu zásadní věc. Ten menší má jemné štelování listovou pružinou. Ten větší už nee. http://www.dodilny.cz/produkty/rucni-naradi/smg-2" onclick="window.open(this.href);return false;