Hliníkové dosky
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
- Pepa z depa
čau, teď jsem na to stejné objednával na http://www.ehlinik.cz" onclick="window.open(this.href);return false; z pásoviny 120x20mm jsem si nechal uříznout 145mm - 2ks a i s poštovným až domů 400,-Kč za dva dny. měj se Pepa
Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
to je ale hrozny blato....Pepa z depa píše:čau, teď jsem na to stejné objednával na http://www.ehlinik.cz" onclick="window.open(this.href);return false; z pásoviny 120x20mm jsem si nechal uříznout 145mm - 2ks a i s poštovným až domů 400,-Kč za dva dny. měj se Pepa
- Pepa z depa
tak si to udělej z titanu 
Naposledy upravil(a) Pepa z depa dne 10. 12. 2013, 9:17, celkem upraveno 2 x.
- Pepa z depa
... musí stačit, už je doma
... navíc slitina 6063 se neobrábí nejlíp, ale jde to slušně, navíc je tam specifikace mechanických vlastností T66 což je umělé stárnutí po rozpouštěcím žíhání a umělé stárnutí u hliníku, je vytvrzení, tak nemám strach
to sice vytvrzený je, jenže to je pořád bláto má to cca 220-230 MPa, kdežto běžnej automatovej dural má skoro dvakrát tolik.. závity se z toho trhaj, obrábí se to hrozně... nicméně samozřejmě záleží co se z toho dělá..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Ahoj duralové desky jsem kupoval u firmy Alcom Alval s.r.o. Bruntál. Na držák vřetena si kup dural jakost 7075 dělal jsem z toho několika lidem a bez problému
Mám sice doma jednu desku co bych mohl postrádat tl.30mm ale ta má rozměr 320x 110 a ty jsi chtěl 120mm tak to ti asi nepomůže.
Mám sice doma jednu desku co bych mohl postrádat tl.30mm ale ta má rozměr 320x 110 a ty jsi chtěl 120mm tak to ti asi nepomůže.
Kde jinde než v číně1mulen1 píše:Tak mi poradte chalani čo mam kupit a kde to kupit najlacnejšie na držiak vretena bude to držiat 1.5kw vreteno z činy
zeptej se prodejce
hledej "Spindle Motor Mount Bracket"
Naposledy upravil(a) picom dne 11. 12. 2013, 8:44, celkem upraveno 1 x.
-
kamilpetrjansta
- Kontaktovat uživatele:
Jestli máš zájem tak ti můžu poslat požadované
přířezy z desky tl.20 mat.: AlMg3.
Cena za přířez: 80,-Kč/ks + dobírka na Slovensko.
V případě zájmu další přes SZ.
hladal som len to čo sa da kupit na ebay mi ta nevlezie a vychadza dranopicom píše:Kde jinde než v číně1mulen1 píše:Tak mi poradte chalani čo mam kupit a kde to kupit najlacnejšie na držiak vretena bude to držiat 1.5kw vreteno z činy![]()
zeptej se prodejce
hledej "Spindle Motor Mount Bracket"
ahoj AlMg3 je pre mna nevhodná budem kupovat 7075kamilpetrjansta píše:Jestli máš zájem tak ti můžu poslat požadované