Vidlicka zamku chiron

Požadavky na výrobu dílů - poptávkové fórum
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Odpovědět
djlukes

10. 12. 2013, 6:18

Ahoj potřeboval bych vyrobit 2 kusy zajištovacích vidliček do elektromagnetických zámků. Idealní to bude asi vypálit ale jestli si někdo troufne i na frézování může být. Materiál železo.
Nabidky z cenou prosim do PM.
Předem díky Lukáš T.

P.S.: Vykres v potrebnem formatu nebo i 3D model muzu poskytnout. Tady zatim v pdf. :)
Přílohy
Vidlicka_chiron.pdf
(17.64 KiB) Staženo 408 x
RaS

10. 12. 2013, 7:00

že tam ty výrobci ty ochrany cpou že? každej to obchází..
nech to vypálit to bude stát tak stovku, za to ti to nikdo nevyfrézuje..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
djlukes

10. 12. 2013, 7:26

Ja to pouzivam jenom kdyz rozjizdim novou vyrobu a nebo dyz rovnam naborene 4te osy. Ale vzhledem k tomu ze menim firmu musim tu co sem nafasoval vratit tak si potrebuju vyrobit duplikat. :) Ono dyz neco najizdis a pres to podrapane plexi clovek nevidi ani dovnitr tak je to taky na H... :)
RaS

10. 12. 2013, 10:00

já to chápu.. vždycky čumím na mašinu s odkrytým krytem a čekám až ji jednou dostanu :D já si dal do krytování bezpečnostní sklo, plexi jsem měl kdysi a to je uplně k ničemu.. špony to rozdrbou a nic není vidět sklu se nestane nic.. to je jen zasraný :D
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
BATMAN

10. 12. 2013, 11:03

Z vas by kazdej bezpecak asi omdlel,ale souhlasim ze jinak to nejde :-)
Jinak vyrobci obrabecich stroju davno nepouzivaji plexi,ale lexan.
Je tvrdsi,nejde tak lehce poskrabat jako plexi a kdyz z masiny neco leti tak cosi zadrzi.

Pokud uz mate to puvodni okno dojebane,doporucuju v blizke firme nechat riznout z tabule lexanu za par stovek na rozmer nove a zase je na par let klid.
EdgeCAM 2014 a 2017
RaS

10. 12. 2013, 11:54

já měl lexan a prostě se to poškrábe od špon.. sklo mám dvojité z folií uvnitř takže když něco uletí tak to neporletí.. nicméně to je mimo téma..
vruboun

11. 12. 2013, 7:27

firma od firmy je to jiné, my jsme měli sundaný šroubky, a ty bazmeky trvale zastrčené. Před návštěvou bezpečáka se šroubovali zpátky, no a při kontrole se vždy našel blb, co chtěl dokázat jak je všechno v cajku a zatáh za dveře, když byla mašina v řezu, řekl pardon a odkráčel středem :mrgreen: :mrgreen:
Odpovědět

Zpět na „Potřebuji vyrobit - vypomoc pri vyrobe“