Makita HP1631K skladem v Praze?
Že působí zastarale a moc obyčejně, by nevadilo, spíš naopak
Pokouším se zorientovat v těch rychloupínacích sklíčidlech, tady třeba jedno písmenko dělá rozdíl tisícovky..

mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Lacinější rychloupínací vrtačková sklíčidla mají tendenci nedotáhnout vrták, který se pak protočí. To se projeví většinou při vrtání do plechu. U dražších sklíčidel je právě toto řešeno, proto ta cena. Na domácí práce stačí to běžné levné sklíčidlo. Jistější pro vrták je však klasické "kličkové" sklíčidlo. Pokud otec chce to rychloupínací, tak bych raději připlatil a koupil to sklíčidlo novější konstrukce. To jsou moje zkušenosti.
OK, díky!
Je tu někdo, kdo by si myslel, že je jinak tato Narexka špatná volba (nikde se mi nepovedlo vypátrat, co je to za materiál, nejspíš čistě plast)?

Dík, T.
Je tu někdo, kdo by si myslel, že je jinak tato Narexka špatná volba (nikde se mi nepovedlo vypátrat, co je to za materiál, nejspíš čistě plast)?
Dík, T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Paráda. Tak jo, už jsem ukecal i bráchu, koupí se Narexka, sklíčidlo nesklíčidlo - muší váha + dvě rychlosti + to, co píšeš, to myslím převáží.