Kostka
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
já myslím ten odkaz v prvním přizpěvku tedy tu setrvačníkovou záležitost. BLDC motory s halovkama není problém. Brzil bych to (pokud by to stačilo) tak že setrvačník bude mít Al plušt se zuby a bude se k němu přibližovat magnet. Pokud nikoho nezblbnu pustím se to toho sám
, minimálně bych zkusil udělat jeden segment jak se to bude chovat. Pokud dám dohromady něco takového
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... EVghOuZGDU" onclick="window.open(this.href);return false;
tak zbytek snad už nebude tak hrozný

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... EVghOuZGDU" onclick="window.open(this.href);return false;
tak zbytek snad už nebude tak hrozný
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
Zajímavé
Mám několik snímačů polohy ("elektronická vodováha") výstup je 4-20mA. Je to necitlivé na otřesy a rozsah je +/-90°. Možná by to šlo použít, pak by se pouze výstup přetransformoval pro pohyb motoru.
Jediné v čem může být problém je stabilita aby se to nerozkmitávalo.
PS: Za pár let budou takto dělat kostky do člověče nezlob se
Vidím to úplně jasně: Kostka nikdy nespadne ze stolu, sama se přikutálí k dalšímu hráči no a s nějakým update bude i posunovat figurky
Mám několik snímačů polohy ("elektronická vodováha") výstup je 4-20mA. Je to necitlivé na otřesy a rozsah je +/-90°. Možná by to šlo použít, pak by se pouze výstup přetransformoval pro pohyb motoru.
Jediné v čem může být problém je stabilita aby se to nerozkmitávalo.
PS: Za pár let budou takto dělat kostky do člověče nezlob se
Vidím to úplně jasně: Kostka nikdy nespadne ze stolu, sama se přikutálí k dalšímu hráči no a s nějakým update bude i posunovat figurky

Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.
a ještě ti bude házet šestky 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
-
že kostka hází 6tky není nic neobvyklýho stačí vyvrtat 1cku a zalepit tam brok a opět zakapnout barvou. Ale to je přece starý trikRaS píše:a ještě ti bude házet šestky

no to je ubohost, taková hází šestky všem, já viděl jednu která házela šestky jen majiteli.. nechápu princip.. hrál jsem si s tím tenkrát asi hodinu a samé náhodné čísla, vzal si ji majitel, tu samou a samé šestky.. dneska si říkám že v ní musel bejt třeba nějakej elektromagnet kterej se aktivoval nějakým bezdrátem v kapse nebo co já vím co..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
-
Tak to bych chtěl i vidět jak majiteli hází 6 a jiným ne. Kdo ví co v tom je za fígl.