začal jsem vyrábět kvalitní modelářské kardany a další kvalitní komponenty, jsem nadšenec do modelařiny a strojní mechaniky. Bohužel mi vybouchl dodavatel dílů a je dost velký problém sehnat někoho, kdo má vhodnou CNC mašinu na tak drobné díly a má chuť se do něčeho takového pustit. Proto jsem se rozhodl jít i touto cestou a pokusit se najít člověk, který by to byl schopen vyrobit. Jen pro ukázku, zde jsou mé stránky s přehledem co dělám: http://www.mstechnology.cz/modelarske-k ... 30mm-5x5mm" onclick="window.open(this.href);return false;
Jsou to opravdu drobné díly (průměr 10 mm), ale není to nevyrobitelné, jen se prostě do toho nikomu moc nechce, prostě to je drbačka není to pro velký firmy lukrativní zakázka. Takže toto je i výzva, dokázali by jste to? Samozřejmě za přijatelnou cenu

Byl bych rád, kdyby byl případný zájemce o tuto zakázku z Brna, nebo blízkého okolí, protože preferuji osobní setkání.
Za druhé bych měl otázku, jestli by mi někdo dokázal postavit CNC mašinu, která by dokázala takové drobné díly vyrábět, nebo by mi poradil, která by na to byla vhodná. I když to je trochu hudba budoucnosti, fakt teď nemám zrovna volných pár mega.
Bližší info přes SZ, napište, odepíšu všem a hned.
Budu moc rád za vaše případné nabídky a rady. Předem díky.