Proxxon BFW 40/E
Dobrý den používám tento frézovací motor, ale dnes jsem dělal díry 15mm sukovníkem do dřeva. Motor se po 20 minutách práce při větším zaběru zakousl a rychle jsem ho vypnul bohužel už nenajel. Měl někdo podobný problém, nebo jestli někdo ví jak to opravit. Nebo to zkusit reklamovat bohužel je to koupeno v německu.
u každého stroje vždycky píšou NEPŘETĚŽUJ STROJ !!! chtít po 250W vřeténku tohle..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Ahoj,
oživím toto staré téma.
Našli jste nějakou rozumnou alternativu tohoto vřetene s ohledem na rozměry, hlučnost a jednoduchost provozu?
Vím o Kressu, kde mi vadí zejména hlučnost a Atasu, který chce měnič a nevyhovuje rozměrově/upínacím průměrem.
Mám ve stroji dlouhokrkého Proxxona, ale je to vysokootáčková vysokorychlostní gravírko-frézka, zatímco mě by vyhovovalo něco trochu silnějšího a pomaluběžného maximálně na šestku válcovou frézu. Ruční ovládání, nikoliv cnc.
Díky, Radek
oživím toto staré téma.
Našli jste nějakou rozumnou alternativu tohoto vřetene s ohledem na rozměry, hlučnost a jednoduchost provozu?
Vím o Kressu, kde mi vadí zejména hlučnost a Atasu, který chce měnič a nevyhovuje rozměrově/upínacím průměrem.
Mám ve stroji dlouhokrkého Proxxona, ale je to vysokootáčková vysokorychlostní gravírko-frézka, zatímco mě by vyhovovalo něco trochu silnějšího a pomaluběžného maximálně na šestku válcovou frézu. Ruční ovládání, nikoliv cnc.
Díky, Radek
soustruh Bernardo 500, frézka Proxxon
(CNC Tron, CNC Proxxon MF70)
(CNC Tron, CNC Proxxon MF70)