Paráda , dobrý vědětrobokop píše:ten g-kod do machu jsem kdysi uspesne zkousel

Paráda , dobrý vědětrobokop píše:ten g-kod do machu jsem kdysi uspesne zkousel
kutilak píše:Paráda , dobrý vědětrobokop píše:ten g-kod do machu jsem kdysi uspesne zkouseljen se ještě zeptám , jaká verze by mi měla stačit na výrobu vodních bloků , nápisů a jednoduchých tvarů ? mě ty verze přijdou všechny skoro stejný , přemýšlím o té hobby...
Myslíš jako že se doplatí zbývající částka do lepší verze ?robokop píše:ta zakladni by mohla stacit
v kazdem pripade asi neni problem s upgrade
s gravosakama se da domluvit takze klidne zacni s tou nejmensi a kdyz usoudis ze ti nejaka funkce schazi tak objednas upgrade
Rozumíš tomu špatně .. Koupil jsem CNC z číny a k němu jsem dostal MACH 3 na který jsem si už zvykl a nemám s ním žádný problém , proto chci zůstat u machu a CAD/CAM ke stroji nedodaly tudíš CAD už jsem vyřešil a CAM už skoro taky , jen tady řeším pár drobností a ujišťuji se , protože peníze na rozhazování zrovna nemám . řídím se pravidlem : Dvakrát měř , jednou řež.oscar píše:kutilak píše:Paráda , dobrý vědětrobokop píše:ten g-kod do machu jsem kdysi uspesne zkouseljen se ještě zeptám , jaká verze by mi měla stačit na výrobu vodních bloků , nápisů a jednoduchých tvarů ? mě ty verze přijdou všechny skoro stejný , přemýšlím o té hobby...
rozumim tomu dobre -
koupis od firmy CAM a pak chces dat 3900 za SW mach3
http://www.cncshop.cz/sw-mach3" onclick="window.open(this.href);return false;
misto abys dal 1500 + 1900 za HW interpolator od te same firmy co je CAM?
http://www.gravos.cz/download/ceniky/cenik.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
super, obdivuju cinany ze se do te ceny vejdou i s machem.kutilak píše: Rozumíš tomu špatně .. Koupil jsem CNC z číny a k němu jsem dostal MACH 3 na který jsem si už zvykl a nemám s ním žádný problém , proto chci zůstat u machu a CAD/CAM ke stroji nedodaly tudíš CAD už jsem vyřešil a CAM už skoro taky , jen tady řeším pár drobností a ujišťuji se , protože peníze na rozhazování zrovna nemám . řídím se pravidlem : Dvakrát měř , jednou řež.
treba je pro vyrobce cnc za jinou cenu, nez pro koncoveho uzivatele, podobne jak windows, ktery je pro vyrobce pc za 25$, navic licence me trapit nemusi, pac nemuzu vedet, ze ji cinan ukrad, ja to koupil s "dobrym vedomim" cimz se ze mne stava poskozenyoscar píše:super, obdivuju cinany ze se do te ceny vejdou i s machem.
jenom Ti preji abys nezjistil ze je ten mach nelicencovany.
i kdyby to bylo 500 řádků limit tak si to hold rozdělímoscar píše:spis nez "dobre vedomi" tech 500 radku limit
ja treba k cinske desce dostal cd i s licencnim souborem samo si ho to nakopirovalo a bezi bez omezenioscar píše:spis nez "dobre vedomi" tech 500 radku limit
já to mam taky s licenčním souboremfilla píše:ja treba k cinske desce dostal cd i s licencnim souborem samo si ho to nakopirovalo a bezi bez omezenioscar píše:spis nez "dobre vedomi" tech 500 radku limit