Výroba otočného stolu
středovej otvor v rotačním stole využiješ logicky na vystředění univerzálky třeba, kterou budeš mít na trnu, nebo tam nasadíš držák kleštin cokoliv..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Dobrý den přátelé,expertdb píše:Tak už mám vyrobenu tu HV6![]()
.
Chtěl bych se zeptat k čemu se využívá středový MK otvor?
pochopil jsem správně, že jsi si pořídil HV6 a že ho používáš? Celkem bych si ho také pořídil na takové to domácí ..., můžeš prosím napsat jak ho hodnotíš po nějaké době provozu? Díky! (a nebo je majitelů a uživatelů vícero?)
Tento stůl jsem si objednal z Anglie. Dělám na něm, sem tam. Jsem ale rád ,že jsem se nepouštěl do homemade výroby. Neměl bych šanci něco takového vyrobit.Zatím jsem spojený, splňuje všechno co jsem očekával. Zatím mám k tomu jen 80mm sklíčidlo, co mně zbylo ze soustruhu, ale to je moc málo. Chtělo by to větší, ale pak zase zbývá málo prostoru mezi vřetenem frézy a sklíčidlem.
Rotwerk 300
Sieg SX2L homemade cnc
Sieg SX2L homemade cnc
Díky, to je to co jsem potřeboval slyšet! S tím místem bojuji také, mam od stolu ke vřetenu max.260 mm. Asi ho objednám od Kovonástrojů,...expertdb píše:Tento stůl jsem si objednal z Anglie. Dělám na něm, sem tam. Jsem ale rád ,že jsem se nepouštěl do homemade výroby. Neměl bych šanci něco takového vyrobit.Zatím jsem spojený, splňuje všechno co jsem očekával. Zatím mám k tomu jen 80mm sklíčidlo, co mně zbylo ze soustruhu, ale to je moc málo. Chtělo by to větší, ale pak zase zbývá málo prostoru mezi vřetenem frézy a sklíčidlem.
Pro případnou inspiraci: foto vnitřku VERTEXU HV6.fidel47 píše:Dnes mi dorazil otočný stůl Vertex HV 6, tak bych upřesnil že ta průchozí díra u HV6 je 15,8 mm.expertdb píše:Ano, průchozí díra tam je. Střed je MK2, tudíž tam proleze kulatina cca15mm.