Ahoj..
mám FR měnič. RIETER/ yaskawa model: CIMR-V7 GR44P0, Spec. 44P00. Na štítku jsem se dočetl ze je na 4kw.
Nemá na sobě zádné ovládání. Elektrice vůbec nerozumim tak se předem omlouvám za neznalosti.
Na netu jsem nikde nanšel co k jeho provozu budu potřebovat jesli nějaký externí panel s potenciometrem atd..
Díky Tom
Frekvenční měnič
první odkaz ftp://ftp.mcabv.nl/MCA/02.%20Frequentie ... 11D%29.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
dalších odkazů je tam mraky najdi si svůj typ a studuj... těžko za tebe bude někdo hledat manuál..
dalších odkazů je tam mraky najdi si svůj typ a studuj... těžko za tebe bude někdo hledat manuál..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
já tomu dal asi 10minut, ale v některým tom manuálu bylo napsané že GR je nějaká starší řada a odpovídá tomu B... (B čko nebo jaký písmeno bylo pro verzi bez panelu) a když máš manuál na verzi bez panelu tak programování té starší verze bude asi obdobné...
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu