Jedná se o „cnc frézu na kov“ bohužel ty velké do podniku si nemůžu dovolit. Proto jestli je šance něco slušného (na ocel) a hlavně malého sehnat.

Moderátor: sysel
Ahoj fillofilla píše:o jaky kov se jedna?
jak velke dily se budou frezovat?
jak velke serie?
s jakou casovou narocnosti?
nenapsal jsi kolik mas penez na CNC...crazywolf píše:Jen já sem tu viděl nějaké pěkné malé mašiny ale, když stojí za prd to si raději udělám tohleprochaska píše:Na těch komentářích u různých návrhů není nic tak hroznéhoVětšinou jenom vyvracejí skálopevné přesvědčení autorů konstrukcí, že se jim podařilo očůrat pravidla mechaniky a obejít fyzikální zákony, což autoři zpravidla velmi těžce nesou.
Pokusím se na to rozchodit pod Heidenhaim ,Sinumeric a naučím se něco nového.
Koukám .... kolega je vtipálek. Ten demo model CNC budeš řídit profi systémem???crazywolf píše:Jen já sem tu viděl nějaké pěkné malé mašiny ale, když stojí za prd to si raději udělám tohleprochaska píše:Na těch komentářích u různých návrhů není nic tak hroznéhoVětšinou jenom vyvracejí skálopevné přesvědčení autorů konstrukcí, že se jim podařilo očůrat pravidla mechaniky a obejít fyzikální zákony, což autoři zpravidla velmi těžce nesou.
Pokusím se na to rozchodit pod Heidenhaim ,Sinumeric a naučím se něco nového.
Prevazne nevazne--> nevidíšEngineer píše:Koukám .... kolega je vtipálek. Ten demo model CNC budeš řídit profi systémem???crazywolf píše:Jen já sem tu viděl nějaké pěkné malé mašiny ale, když stojí za prd to si raději udělám tohleprochaska píše:Na těch komentářích u různých návrhů není nic tak hroznéhoVětšinou jenom vyvracejí skálopevné přesvědčení autorů konstrukcí, že se jim podařilo očůrat pravidla mechaniky a obejít fyzikální zákony, což autoři zpravidla velmi těžce nesou.
Pokusím se na to rozchodit pod Heidenhaim ,Sinumeric a naučím se něco nového.Ty máš doma zbytečný Heidenhain a nebo kluci německý začali dělat něco spešl pro Merkur a nám to tu uniklo? ....nebo nás tu jen tak lehce taháš za fusekli, ale apríla už bylo!!!