poptávám tuto sestavu dvou dílů
modré kolo - průměr 180 mm
vnější kruh 60x otvor 4 mm
vnitřní kruh 50x otvor 4 mm
vnitřní díra 24 mm
materiál dural 2017 nebo 7075 síly 6 mm
výseč 11x otvory 4mm posunuté o 1/10 úhlu kruhu.
materiál dural 2017 nebo 7075 síly 8 mm nebo 6 mm
materiál mohu dodat, výkres mám v .dwg
dělička na soustruh
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
dělička na soustruhu má dost omezené použití - a tedy myslím, že než ošoupu kvalitní dural ...
apak si myslím, že obrobitelná ocel bez tepelné úpravy o moc trvanlivější nebude - nebo se pletu ?
apak si myslím, že obrobitelná ocel bez tepelné úpravy o moc trvanlivější nebude - nebo se pletu ?
Víťa - BF20 - upraveno na CNC + Mach3 + SS, soustruh CJM250, MK3 Průša, ostřička nástrojů
A nechtěl bys dělíci kola origo???
Mám tu sadu 3ks s následujícími počty děr
kolo 1 - 33/38/39/42/46
kolo 2 - 27/31/34/41/43
kolo 3 - 36/37/40/58
průměr kol je 125mm, průměr otvoru 35mm, síla cca 6mm
Za litr plus něco na poštu by to bylo Tvoje.
Jinak bych Ti to kolo a výseč co máš nakreslený popř. mohl udělat na přesný vyvrtávačce Fehlmann (optický odměr v pěti tisícinách takže přesnost polohy děr cca ve stovce) ale to by asi vyšlo kapku dráž než ty hotový kola....
Mám tu sadu 3ks s následujícími počty děr
kolo 1 - 33/38/39/42/46
kolo 2 - 27/31/34/41/43
kolo 3 - 36/37/40/58
průměr kol je 125mm, průměr otvoru 35mm, síla cca 6mm
Za litr plus něco na poštu by to bylo Tvoje.

Jinak bych Ti to kolo a výseč co máš nakreslený popř. mohl udělat na přesný vyvrtávačce Fehlmann (optický odměr v pěti tisícinách takže přesnost polohy děr cca ve stovce) ale to by asi vyšlo kapku dráž než ty hotový kola....
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodně souhlasím, každopádně dá se to odrbat tím, že to zakončení bude kuželové zajeté jakoby víc navrtávákem a ten kolík pak bude mít opravdu mírně kónický, a kužel podle zahloubení. Ostatně ty dělící kruhy se dělali i z plastu a není to čína, mám je doma jako sadu z nějakého ještě komunistického maďarského cajkubobik píše:Tedy dural není moc vhodný. Díry se rychle vyšoupou a budou tam vůle. Ocel bude sice dražší, ale na pořád.

http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění