Řezání vodou
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
- Pepa z depa
my řežeme ve firmě AWAC kontaktní osoba pan Maša a nedám na ně dopustit, levní, hlavně rychlovka a jednání na rovinu, žádná zvěř 
http://www.awac.cz/cz/2-Rezani-vodnim-p ... vna-Brno/0" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.awac.cz/cz/2-Rezani-vodnim-p ... vna-Brno/0" onclick="window.open(this.href);return false;
Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
S AWACem a panem Mašou mám taky dobré zkušenosti, mohu s klidem doporučit. V jednom případě došlo k dodání špatného materiálu, okamžitě byla zakázka vyrobena znovu ze správného materiálu a s omluvou.
j.p.m
j.p.m
j.p.m
Mohli byste někdo trochu blíž specifikovat to "levně"?
Nikdy jsem vodou neřezal. Tady mě zaujalo to, že umí eliminovat úkos.
Docela by mě zajímala nějaká jednotková cena, aby se dalo udělat si přibližný obrázek o ceně. Oni to na webu (jak je bohužel v nás většinovým zvykem) žádné orientační cenové infomace nemají.
Díky.
Nikdy jsem vodou neřezal. Tady mě zaujalo to, že umí eliminovat úkos.
Docela by mě zajímala nějaká jednotková cena, aby se dalo udělat si přibližný obrázek o ceně. Oni to na webu (jak je bohužel v nás většinovým zvykem) žádné orientační cenové infomace nemají.
Díky.
- Pepa z depa
čau, cena má moc proměnných, především tvrdost a sílu materiálu, proto není obecně vyvěšena na stránkách, udává se v Kč/m řezu, jinak stojí metr řezu 5mm tenkého plastu, než jak 50mm nerezi, voda v paprsku sebou nese jemný písek, který vlastně řeže, čím tvrdší a tlustší tím musí jet pomaleji a stráví víc strojního času a zničí víc abraziva = víc Kč
kapiš to 
.. např. (doufám, že to není tajné) pro nás řežou (cena za 1m řezu) tvrdou nerez 1.4571 za:
10mm síla 300Kč
20mm síla 500Kč
30mm síla 900Kč
.
.
.
100mm síla 3500Kč
ale je lepší je poptat po telefonu, nebo na pana Maši mail masa@awac.cz, je s ním domluva fak paráda, zavolej mu a uvidíš sám .. pohoda
P.S. Neplatí mi ani kačku za propagaci, fakt
takhle vypadá spokojený zákazník

.. např. (doufám, že to není tajné) pro nás řežou (cena za 1m řezu) tvrdou nerez 1.4571 za:
10mm síla 300Kč
20mm síla 500Kč
30mm síla 900Kč
.
.
.
100mm síla 3500Kč
ale je lepší je poptat po telefonu, nebo na pana Maši mail masa@awac.cz, je s ním domluva fak paráda, zavolej mu a uvidíš sám .. pohoda
P.S. Neplatí mi ani kačku za propagaci, fakt

Naposledy upravil(a) Pepa z depa dne 18. 4. 2014, 6:33, celkem upraveno 1 x.
- Pepa z depa
... to už jak jsi psal posledně, jsi mě trochu zaskočil že Awac = dacani, zajímavé jak tatáž firma funguje na každé pobočce jinak, v Brně možná díky tomu, neustále venku 2-3 dodávky (zámečníci, kovovýroby, fabriky) čekající na materiál .. mají kšefty, ale přesto jedou jako kdyby to bylo jejichrobokop píše:hlavne nechod do prazskeho awacu
to je uplnej opak spokojenosti

P.S. ... jsem zapoměl, dá se ošidit kvalita řezu (jede rychleji) pak jde cena dolů .. vychytávka kde nepotřebuješ extra povrch a kolmost řezu, ale jde to i naopak, zpomalit a mít to drahé, ale jak "dětskou prdelku"

Naposledy upravil(a) Pepa z depa dne 18. 4. 2014, 6:41, celkem upraveno 1 x.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
docela me to udivuje
psal jsem i stiznost rediteli tady do prahy na vyreseni te zakazky
ani neodpovedel
takze ryba smrdi od hlavy a asi o zakazniky nestojej
a brno jelikoz je daleko od vlivu te hlavy tak tam maji poradek
jim vzkaz prez brnaky aby si udelali v praze poradek
psal jsem i stiznost rediteli tady do prahy na vyreseni te zakazky
ani neodpovedel
takze ryba smrdi od hlavy a asi o zakazniky nestojej
a brno jelikoz je daleko od vlivu te hlavy tak tam maji poradek
jim vzkaz prez brnaky aby si udelali v praze poradek
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
- Pepa z depa
.. OK se zeptám, až tam pojedu, jak to je 
(ale Maša je profík, tak to myslím nebude komentovat, uvidíme)

(ale Maša je profík, tak to myslím nebude komentovat, uvidíme)
- Pepa z depa
... už mi to myslím docvaklo, není to vedením, je to zaměstnanci (které si vedení vybere
), v Brně, když přijedu kdykoli všechno pořád jede a ti chlapi jsou ochotní a např. i při největším stresu, kdy na něho v tom rachotu huláká pět lidí, ti ochotně vzeme Destu, bez keců a s úsměvem ti to složí (naloží) a rychle jde dělat něco jinýho i když to není "Destař", jde vidět že se jim chce ... všem a to je právě to ono, to se to pak obchodníkům dělá a zákazníci jsou spokojení atd. atd. 

vždycky je to v lidech a až bude v Praze nezaměstnanost 20-30% tak si snad taky budou lidi víc vážit práce...
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
presne tak
zadna krize jeste nebyla
to by se nektere firmy chovali jinak
je to bohuzel o lidech
dost me to mrzi mohla to bejt dobra spoluprace
doporucil jsem tomu zakaznikovi radsi gumex
tam rezou taky vodou
zadna krize jeste nebyla
to by se nektere firmy chovali jinak
je to bohuzel o lidech
dost me to mrzi mohla to bejt dobra spoluprace
doporucil jsem tomu zakaznikovi radsi gumex
tam rezou taky vodou
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Velice děkuji.Pepa z depa píše: 10mm síla 300Kč
20mm síla 500Kč
30mm síla 900Kč
Přesně nějak tak jsem si to představoval, že by to na těch stránkách mohli mít.
Kdyby tam to jestě bylo podobně třeba pro blátivou ocel, nějaky dural a pro plast, tak by potenciální zákazníci věděli předem na čem jsou, a nemuseli by kvůli každé ptákovině volat nebo vystavovat poptávku.
To by se přece muselo časově vyplatit i pro tu firmu, že by je neotravovali lidi pořád dookola se stejnými dotazy.
A vyrobit takovou stránku je práce i s kávou max. na hodinu.
to by bylo moc jednoduchý a co by tam ta hromada obchodníku dělala? pak by člověk srovnal 3firmy u jedné by bylo 300 u druhé 280 u třetí 250 a šel by rovnou ke třetí, takhle si musíš složitě volat ptát se jseš nasranej a skončíš u první protože ty dvě další ti odpověděj později protože maj hodně práce..
a hlavně ty ceny jsou startovní, když toho budeš chtít víc tak si vysmlouváš lepší cenu.. další věc je cena materiálu.. někde ti započítaj třeba 1000kč/m2 ale počítaj ti skutečnou plochu výrobku, jinde ti započítaj 300kč/m2 ale počítaj "využitou plochu" takže u první firmy když budeš chtít metrovej prstýnek se stěnou 1cm tak zaplatíš pár desetikorun a u druhé ti započítaj metr čtvereční za pár set protože už ten vnitřek jakoby nevyužijou.. to kolikrát dělá na ceně víc než samotnej řez...

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
já na svým webu ceník mám, stejně denně řeším spoustu dotazů na cenu
spousta lidí neumí číst nebo nerozumí čtenému textu, další část si toho ceníku vůbec nevšimne, další část neví co chce a pak je jim ceník stejně k h....
úplně nejlepší jsou ti zákazníci, kteří se ze všeho nejdřív zeptají na cenu aniž by řekli co vlastně chtějí udělat
ale užitečný to je, to uznávám a nabídky bez ceny taky nemám rád
spousta lidí neumí číst nebo nerozumí čtenému textu, další část si toho ceníku vůbec nevšimne, další část neví co chce a pak je jim ceník stejně k h....
úplně nejlepší jsou ti zákazníci, kteří se ze všeho nejdřív zeptají na cenu aniž by řekli co vlastně chtějí udělat

ale užitečný to je, to uznávám a nabídky bez ceny taky nemám rád
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;