Ebay - Daň
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
z nahradnich dilu se clo a tusim ani dph neplati
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
mas pocit ze to nejak souvisi se zamerenim tohoto fora?awesome01 píše:Zdravim, mám menší otázku. Objednávám si z Ebay kryt na telefon v hodnotě 1400,- posílat mi ho budou z Manchester, Greater Manchester, United Kingdom, které je v EU. Budu platit nějaké clo či DPH?
Dobře, děkuju ti. Raději se ujistím, než se do něčeho pustím.romkan píše:DPH ani clo sa pri predaji medzi EU statmi neplati, cize nebudes platit nic. Ak by si to kupoval na firmu a asi platcom DPH a aj predajca je, tak by Ti to mal poslat bez DPH daneho statu.
Je pravdou, že se slušně zeptal, a myslím si, že ta odpěď asi nebylla více na místě jako samotná otázka. Pokud by tazatel napsal: když objednám z ebay plasový náhradní díl za 1400, tak by to bylo O.K.oscar píše:ano, běž doprdeleawesome01 píše:Dobře, já doufámA pokud bude potřeba doplatit daň, jak se to platí? Budu muset někam fyzicky dojít nebo to stačí zaslat?
Tak nevím. Někteří lidé by se měli zamyslet, nejlépe alespoň 2 hodiny předem, než něco vypustí ze své hlavy.
Odpověď sice neznám, ale musel jsem reagovat.
tazetel zcela spravne predpokladal, ze se zde budou nachazet lide, kteri ze zahranici nakupuji a myslim, ze tu takovych lidi je vice nez dost, takze si myslim, ze jeho dotaz neni uplne mimo misu pro toto forum, obcas se tu probiraji takove picoviny....
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Tak jsem to myslel, možná hůř formuloval a tímto bych to asi uzavřel.filla píše:tazetel zcela spravne predpokladal, ze se zde budou nachazet lide, kteri ze zahranici nakupuji a myslim, ze tu takovych lidi je vice nez dost, takze si myslim, ze jeho dotaz neni uplne mimo misu pro toto forum, obcas se tu probiraji takove picoviny....
Perun s Vámi...

ahoj byl by nekdo ochotny mi poradit s objednanim http://www.ebay.com/itm/3Axis-Nema-34-S ... 25857ef5d5" onclick="window.open(this.href);return false;
zajima me na kolik to cele vyjde s postovnym a clem.Napr co je Shipping and handling US $80.00, Each additional item US $65.00 ... a pak se z teto cele castky zaplati dph plus to clo?
dekuji
zajima me na kolik to cele vyjde s postovnym a clem.Napr co je Shipping and handling US $80.00, Each additional item US $65.00 ... a pak se z teto cele castky zaplati dph plus to clo?
dekuji