Dobrý den,
chci se zeptat zda někdo kupoval licenci na Mach3 přímo ze stránek http://www.machsupport.com" onclick="window.open(this.href);return false;.
Přichází něco poštou? Nebo po zaplacení kartou přijde na email jen licence a tot´ vše?
Koupě licence Mach3
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
me prisel jen soubor mailem tusim
ale zvaz to
vetsinou od nej lidi po case odesli protoze jim to nechodilo spolehlive
za stejny penize mas treba podobne reseni od gravosu jenze uz profi a s hardwarem ktery zaruci spolehlive generovani pulzu
ale zvaz to
vetsinou od nej lidi po case odesli protoze jim to nechodilo spolehlive
za stejny penize mas treba podobne reseni od gravosu jenze uz profi a s hardwarem ktery zaruci spolehlive generovani pulzu
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Díky za odpověd´,
uvažoval jsem o Gravosu o GVE66 ale bohužel těch 2,1A by bylo pro mě málo. Jinak se mi jejich práce hodně líbí. A silnější věci od nich už jsou v jiné cenové kategorii.
Prozatím jedu na Machu bez licence a bez problémů. ale potřebuju pouštět delší programy a nerozkouskovávat je na 500 řádků . Takže ho budu muset chtě nchtě asi koupit.
uvažoval jsem o Gravosu o GVE66 ale bohužel těch 2,1A by bylo pro mě málo. Jinak se mi jejich práce hodně líbí. A silnější věci od nich už jsou v jiné cenové kategorii.
Prozatím jedu na Machu bez licence a bez problémů. ale potřebuju pouštět delší programy a nerozkouskovávat je na 500 řádků . Takže ho budu muset chtě nchtě asi koupit.
tak pokud máš již drivery a to jistě máš tak kup od gravosu : GVE84-25-38 stojí 1500,- a k tomu jejich soft , myslím že za 2500,- a budeš mít řízení asi tak o deset levelů výš než je Mach a dosáhneš podstatně vyššších rychlostí , nebo jdi do LINUX CNC , je zadarmo a podstatně spolehlivější než mach
prohledej zdější vlákno, tam hodně najdeš, a tuším, že tu někdo něco málo přeložil.viki píše:...
Asi ještě zkusím ten Linux CNC. Jdu zjistit jak na něj. Je kněmuz manuál v CZ?
Jinak "google" překladač, sice občas píše hovadiny (třeba že řidič stoupá... místo aby přeložil, že stoupá řidiči