Lože soustruhu
nestálo by za to, to zezadu zavětrovat ? prostor tam je a kolmé desky s vozíky se dotýkají přece jen úzkou plochoupotraviny píše:Dnes zadní strana.
a také bych asi na kolmé desky dal stírátka proti tomu hliníku, ať se nad vozíky nehromadí bordel - to jen, že to nyní opakovaně rozebíráš tak tam preventivně udělat nějaký ten závit navíc
jinak pěkná práce ... ač cíl vypadá ještě daleko

Víťa - BF20 - upraveno na CNC + Mach3 + SS, soustruh CJM250, MK3 Průša, ostřička nástrojů
Tam přijdou stírátka z filcu jak je označeno červeně.
- Přílohy
-
- IMAG0420.jpg (24.72 KiB) Zobrazeno 9348 x
Jó a na ty plocháče z vrchu co jsou vidět otvory po M6 nalepím planžetu.
planžetu tam nelep to je blbost, bude ti to dělat paseku. spíš tam udělej zátky . ta planžeta se časem roztahuje jinak než to lože / teplem/ a časem se ti zvlní a odlepí. skoušel jsem to už. to je slepá cesta.
měl jsi tam udělat rolety jak ja a měl jsi pokoj. celkem jsem měl strach jak to bude stíhat schovávat tu roletu. Ale nakonec vpohodě. litá mi to přez 7,5m/s a rolety stíhají.
jsem zvědavej jak to bude jezdit naostro
nemám teť moc čas na hraní...
měl jsi tam udělat rolety jak ja a měl jsi pokoj. celkem jsem měl strach jak to bude stíhat schovávat tu roletu. Ale nakonec vpohodě. litá mi to přez 7,5m/s a rolety stíhají.
jsem zvědavej jak to bude jezdit naostro

A ještě hned co padne do oka je ten energeťák dole. kabely budou mit životnost tak tyden, max pokud ti tam budou padat špony. buď jej vyměň za komplet zavřenej, nebo jej dej jinam ,nebo zadeklovat něčím...
ja jej měl podobně a za cca 2 hodky skoušení byl nabytej šponama....
ja jej měl podobně a za cca 2 hodky skoušení byl nabytej šponama....
Taky teď nemám čas, musim se válet u moře s mojí ženskou 

a ty bys radši s cizí viď? 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Dnes uz asi neRaS píše:a ty bys radši s cizí viď?

Počítal jsem že se ta planzeta ani nehne, mám planzety 0,30 až 0,50 a j sou to ocel.kalene. Mám i planzety nerez.Kvako1 píše:planžetu tam nelep to je blbost, bude ti to dělat paseku. spíš tam udělej zátky . ta planžeta se časem roztahuje jinak než to lože / teplem/ a časem se ti zvlní a odlepí. skoušel jsem to už. to je slepá cesta.
jsem zvědavej jak to bude jezdit naostronemám teť moc čas na hraní...