pospojovat
Nakonec pro rozběh frekvenčáku pomohlo tohle:
Soustruh Holzmann ED 400FD
Nyní se ale potýkám s další věcí ..... na 50Hz se to čí motor děsně pomalu. Bude to asi jen nastavením, ale v tom manuálu aby se prase vyznalo 

jj. Jenže já jako "lajk" nepotřebuji říct jen CO mám zapojit, ale hlavně JAK to zapojit.
Nyní už jenom řeším motor a jeho otáčky.
Nerozumím proč na výstupu k motoru naměřím tyto hodnoty (W/T3, V/T2 a U/T1)
Nerozumím proč na výstupu k motoru naměřím tyto hodnoty (W/T3, V/T2 a U/T1)
Naposledy upravil(a) PetrT30 dne 15. 6. 2014, 8:03, celkem upraveno 1 x.
Trochu jsem ty obrázky poupravil.
Je mi jasný, že ukazuje nesmysl, ale není mi jasný proč.
Ještě dodám, že ten měřák při tomto měření mírně piští
Je mi jasný, že ukazuje nesmysl, ale není mi jasný proč.
Ještě dodám, že ten měřák při tomto měření mírně piští

- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ten merak je konstruovany na mereni stridaveho napeti v okoli 50Hz mimo to pasmo (u tohodle typu se ho asi ani nedozvis odkud pokud je) ukazuje nesmysly
ty vystupni napeti se generuji pomoci ruzneho pomeru stavu ON/OFF pri kmitoctu v radu desitek KHz takze jsi o nekolik radu jinde nez ten merak zvladne merit
kdyby jsi to mel za menicem vyfiltrovany filtrem aby neprosli ty spinaci kmitocty a vystupni kmitocet nastaveny na +-50Hz tak se domeris korektne
ty vystupni napeti se generuji pomoci ruzneho pomeru stavu ON/OFF pri kmitoctu v radu desitek KHz takze jsi o nekolik radu jinde nez ten merak zvladne merit
kdyby jsi to mel za menicem vyfiltrovany filtrem aby neprosli ty spinaci kmitocty a vystupni kmitocet nastaveny na +-50Hz tak se domeris korektne
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Trochu jsem se zahloubal do nastavení a zdá se, že snad už vše bude fungovat.
Motor se mi zdá, že trochu popiskuje při 50Hz, ale snad to je normální při použití měniče.
Nyní ho mám zapojen do trojúhelníku.
Motor se mi zdá, že trochu popiskuje při 50Hz, ale snad to je normální při použití měniče.
Nyní ho mám zapojen do trojúhelníku.