taky jsem hadal
par takhle deravejch jsem delal z normalnich
jednu dokonce i odlil

jo, je to na kafévárošrobokop píše:na co to je?
prijde mi to povedome
na to bych potřeboval mnohem lepší komplThomeeque píše:Tumliku, teď už ti to nikdo nežere, jenom další render
Takhle dokurvit čelisti na svěráku svede jen obrážečka, že mám pravduZbýňa píše:Chvilka večerního kutění a klička na příruby k BNce je na světě.
Jasný, je to tak. Mám ho sice taky na obrážečce, ale poškození neni z té mojítumlik píše:Takhle dokurvit čelisti na svěráku svede jen obrážečka, že mám pravduZbýňa píše:Chvilka večerního kutění a klička na příruby k BNce je na světě.
Nenech se zvyklat, a dej to obráceně, frézu i podpěruZbýňa píše:Další KameníčkováníPo vychytání pár mušek se úspěch dostavil.
Když to mám opačně tak se trochu bojim o prsty.tumlik píše:Nenech se zvyklat, a dej to obráceně, frézu i podpěruZbýňa píše:Další KameníčkováníPo vychytání pár mušek se úspěch dostavil.
Tohle je nejlepší způsob jak tu frézu místo nabroušení dokurvit
Už je mi to jasný, frézu obráceně, podpěru obráceně a kotouč na druhou stranu vřeteníkutumlik píše:Nenech se zvyklat, a dej to obráceně, frézu i podpěruZbýňa píše:Další KameníčkováníPo vychytání pár mušek se úspěch dostavil.
Tohle je nejlepší způsob jak tu frézu místo nabroušení dokurvit
Moc jsem se s bruskou nemazlil, nebyl čas.Pepa z depa píše:... taky jsme chlapům na dílnu pořídili Kameníčka, ale teda s tím tvým se po půl roce "používání" nedá srovnat ... máš ho nádherný