Arkanksas a jiný obtahovací kameny

kdyz nebudes vedet kam to dat tak to napis sem, admin to za tebe umisti nebo vytvori novou sekci
Odpovědět
celeron

15. 7. 2014, 12:54

Nenašel jsem na CNC vhodnou skupinu a tak to dávám sem.
Potřeboval bych na jemná ostří (oční a klasický skalpely, Narexácký žiletky, dlabací dlátka a nože a nakonec i frézy a kudly do soustruhu) obtahovací kámen. Kdysi jsem měl Arkanksas 8000 klínovýho tvaru ale přišel jsem o něj. Občas jsem si mohl půjčit i Belgičana 4000 ale ten je pod vodu a jen rovná deska. Prý se dá sehnat i něco Arkanksasu podobnýho ze Slovenska, snad se to jmenuje Rozsutec. Je tu někdo, kdo se vyzná a mohl by doporučit co koupit? Tyhle kameny, hlavně tvarový sady jsou dost drahý a nerad bych šlápnul vedle. Kupodivu běžní dodavatelé nástrojů to moc neznaj.
Díky
Jirka
romkan

15. 7. 2014, 7:46

Odporucal by som si pozriet vsetko o kamenoch na fore knife.cz, kde je to rozpisane od A po Z. Vseobecne plati, ze treba optimalne 3 kamene - cca 1000, 3000, 8000. Rozsutec je fajn a za dobru cenu, ale je to len jedna cast mozaiky.
GeeSnake
Sponzor fora

15. 7. 2014, 8:26

http://www.cestadreva.cz/page/obchod/pr ... sne-kameny" onclick="window.open(this.href);return false;
Každý softwarový problém má hardwarové řešení: "Kup si to nové, vole.
Odpovědět

Zpět na „kdyz nebudes vedet kam“