Kdo by vyrobil tyto adaptery??

Požadavky na výrobu dílů - poptávkové fórum
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Odpovědět
this.one

6. 5. 2014, 1:42

Dobry den

chci se zeptat, nasel by se tady nekdo kdo by vysoustruzil z hliniku tento adapter s konektorem co je v nakresu zde

Obrázek

(cely obrazek tady http://i.imgur.com/bXiOnoV.jpg )

potreboval bych dva adaptery a 4 konektory

a pak jen jeden tento krouzek - take z hliniku

Obrázek

Je to na motor od auta. Obzvlaste u toho krouzku ty rozmery musi byt 100% presne, to jde na turbo.

Zaplatim prevodem, reknete si cenu. Potrebuju to rychle, takze nekdo spolehlivy by byl fajn (uz jsem tady na foru zadaval zakazku , vse jsem zaplatil atd... A kdo by byl ochotny to poslat postou (vse zaplatim).

________________________________________________________________________________________________

Omlouvam se vsem komu jsem neodepsal, je to opet akutalni, byl jsem v zahranici...

D U L E Z I T E:

MAM PROSBU PRO VSECHNY ZAJEMCE, NAPISTE MI ZNOVU ALE:

NESDELUJTE MI SVE JMENO ANI NEMEJTE V PREZDIVCE (UZIVATELSKEM JMENE) SVE JMENO ANI PRIJMENI UVEDENO...
STACI SE PODEPSAT "cnc" nebo neco jako "soustruznik"...

zni to divne ale je to dulezite pro me...

Pak mi date jen cislo sveho uctu ja penize poslu a nepotrebuju vedet vic... tod vse...

Dekuji
Petr
this.one

8. 5. 2014, 8:42

opravdu nikdo? Ozvali jste se mi pred tim...
RaS

8. 5. 2014, 8:43

asi si nikdo kvůli tomu nehodlá dělat anonymní účet, když máš takovou podmínku..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
RAIDEN

15. 5. 2014, 7:03

Byl bych ochoten se domluvit, ale co teda má znamenat ta podmínka tomu nerozumím.
Roman.Stepánek

17. 7. 2014, 9:45

Jestli je to aktualni muzu pomoct
RAIDEN

21. 7. 2014, 7:11

No hlavně, že to před tím strašně spěchalo, to je spolupráce boha jeho :lol: Ani neumí odpovědět.
Odpovědět

Zpět na „Potřebuji vyrobit - vypomoc pri vyrobe“