Anketa - Na jakých NB chodí EMC ?
Jsem si plně vědom toho, že první reakce bude ať použiji desktop, ale z důvodu místa bych raději ten NB. Hodlám tím řídit hodně malou frézku a to spíš jen na hraní a seznámení se s problematikou. Na videjích jsou NB občas vidět, ale nic konkrétního nevím. Na aukru a pod je starých NB spousta, tak bych potřeboval vědět co si hlídat a shánět.
Takže, kdo jede na NB, tak budu rád, když mi napíše na čem jede. Případně i třeba způsob připojení (nativní LPT, karta, ...), zkušenosti, ... .
Děkuji.
Takže, kdo jede na NB, tak budu rád, když mi napíše na čem jede. Případně i třeba způsob připojení (nativní LPT, karta, ...), zkušenosti, ... .
Děkuji.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
u notebooku s nim nepocitej
nebude az tolik lidi co by chteli proslapavat evidentne dost slepe ulicky
kdyz budes mi problem na aukru uzivatele dokopat k latency testu nebo se u nej stavit s CD tak se zamysli jestli se nepokousis o nemozne
seznam stolnich pc a hardware na netu je
intel atom se ti jiste vejde do masiny/pod masinu a jsou dobre hodnocene
k tomu jen nejaky mensi monitor treba dotykovy
jsi na podobnych penezich a mas to jiste
velikostne to bude +- stejne a kdyz se neco po... vymenis konkretni komponentu
v tvem pripade anabaze s vhodnym notebookem zase znova
dal se zamysli zdali by to nechtelo alespon tu nejmensi mesu
nebude az tolik lidi co by chteli proslapavat evidentne dost slepe ulicky
kdyz budes mi problem na aukru uzivatele dokopat k latency testu nebo se u nej stavit s CD tak se zamysli jestli se nepokousis o nemozne
seznam stolnich pc a hardware na netu je
intel atom se ti jiste vejde do masiny/pod masinu a jsou dobre hodnocene
k tomu jen nejaky mensi monitor treba dotykovy
jsi na podobnych penezich a mas to jiste
velikostne to bude +- stejne a kdyz se neco po... vymenis konkretni komponentu
v tvem pripade anabaze s vhodnym notebookem zase znova
dal se zamysli zdali by to nechtelo alespon tu nejmensi mesu
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
No, škoda.
Mašina bude tak malá, že když si s ní nebudu hrát, tak ji z počítačového stolu vezmu a strčím do police. Na druhý poč už nemám na stole místo. Proto jsem to chtěl řešit tím NB.
Prostě zoufalec se snaží o to, aby si s tím ve volném čase mohl hrát a tak se tomu vše snaží přizpůsobit.
Ale díky za reakce.
Mašina bude tak malá, že když si s ní nebudu hrát, tak ji z počítačového stolu vezmu a strčím do police. Na druhý poč už nemám na stole místo. Proto jsem to chtěl řešit tím NB.
Prostě zoufalec se snaží o to, aby si s tím ve volném čase mohl hrát a tak se tomu vše snaží přizpůsobit.
Ale díky za reakce.
a co ten služební notebook odložit zatím do police 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
zkusli bych IBM T61, dell latitude D620, ale budes k nim potrebovat dock, nebo pccard LPT (vyzkouseno, pracuje spolehlive) a nebo starsi modely T41, D610 s LPT na sobe, ale na nich by to chtelo zkusit latency test
"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Ona i u doporučených sestavav nemáš žádnou záruku, že latency bude použitelný. Já měl latency pěknou, rok jsem spokojeně frézoval a najednou latency úplně mimo, taky to začlo ztrácet kroky. Nic nepomohlo, instalace na čistý disk, jiné distribuce, prostě v počítači něco odešlo, i když navenek funguje bez problémů.