Optimismus ti nechybí ...Pepa z depa píše:... nechci nějak závratně vydělávat, jen na pohodu, mým snem není být boháč, ale pomocí technologií pomáhat lidem kolem, zatím je to užitečný až až, spousta lidí potřebuje něco vygravírovat, hračky o tom nemluvím, světelný LED cedulky taky vypadají jak se říká cooolchci se pustit do LED lustrů s kapkou mechaniky, pořád něco
jen je zatím moc nekasíruji ... hobby - rodina a kamarádi, ale zkušenosti k nezaplacení a sázím na to že, chiňani jsou daleko a naše problémy jsou jim cizí, mě ne
jo a už nakupujeme materiál otci na drtič odpadního papíru a doufám pro mě i plechovek od piva
... bude se časem tavit

Led světelný panely ... vývoj před cca osmi lety, špičková technologie s možností rozpohybovat nápisy, reliéfy, míchání barev RGB, prostě dala se tomu dynamika. Super věc, všem se to líbilo jen si to prakticky nikdo nekoupil .... stálo to mraky peněz, času a nedovedeš si představit tu frustraci když se nedařilo nic prodat a jen na okraj .... víš kolik stojí plexi Perspex???
Na půdě mám bednu elektronik na tyhle panely, a hromadu montážních mechanik, radši tam nechodím abych nebyl nasranej ...
Led lustry .... vyvíjím to asi rok a když vidím záplavu asijskýho šrotu na trhu v tomhle segmentu na straně jedné a nutnost neskutečný byrokracie k tomu abys mohl dát na trh jedinou "blbou" LED lampičku tak mně pomalu opouští nadšení ....
Hračky??? Jsi se zbláznil .... víš kolik předpisů budeš muset splnit abys to vůbec mohl zkusit prodávat???
Bavíme se samo sebou o legálních cestách ... tedy o buzinesu na ŽL.

Tady máš ukázku těch LED panelů.... když jsme v "galerii" fotka bohužel nezachytí co to umí... a stejně to bylo na h...