Ahoj,
potřeboval bych zjistit jakou technologií apple nanáší na ten hliníkový kryt to jablko. A ty nápisy a z jakého materiálu jsou?
jáká technologie to je?
-
Tipuju opačný postup.Prvotní materiál leský a následné leptání podobně jak se dělají plošné spoje.
- Ben Ash
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Hledej na nějakém jabkařském fóru, tam se to sáhodlouze rozebírá. Nicméně co jsem viděl u kolegy tak je u některých modelů kryt skleněný a potisk je zevnitř. Tady to vypadá na masku na lesklý povrch a následné matování chemií.
Per aspera ad astra
povrch u tohoto modelu je vystouplý a velice tvrdý zdá se jako by to bylo děláno leptáním, jenže asi dvě firmy mi to zamítly.
Laser to není stoprocentně a v síťotisku se nevyznám takže zkusím poptat. Na fórech jsem strávil x hodin času a bohužel bez výsledku.
Díky za reakce
Laser to není stoprocentně a v síťotisku se nevyznám takže zkusím poptat. Na fórech jsem strávil x hodin času a bohužel bez výsledku.
Díky za reakce
- Ben Ash
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Sítotiskem bylo myšleno nanášení krycí vrstvy masky pro leptání. Je to vysoce produktivní metoda pro seriovou výrobu. Ale podobně by to šlo nanášet třeba tampontiskem a podobně.
Per aspera ad astra