Stavba
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Čágos , sluší se k tomu napsat alespon nějakej komentář , kolega co se mnou spolupracuje mě ukecal at sem průběžně dávám přes něj fota , sám za sebe sem to chtěl udělat až 24.12 na toto datum mám připraveno spuštění , ale prostě mě ukecal. Takže toto je jen taková skyca budoucího frézovacího centra . Osa Z je zatím bohužel rozebrána ,ale brzo to bude v kupě. Rozjezdy jsou plánovány 1050 x 590 X 190 s tím že zetko jde přestavět až na 600mm. Materiál je převážně železo přebroušené s co nejmenším svařováním kvůli pnutí ,zetko je převážně dural. tot zatím vše. A eště něco, tímto chci poděkovat všem kolegům co jsem u nich byl a přes icg konzultoval některé skutečnosti , ůmyslně je nebudu jmenovat abych náhodou někoho neopoměl, pokud vím tak jsme všeci na jedné lodi a u mě má velkou váhu ten co se pustí do cnc bez jekéhokoliv vybavení a má chut to udělat, se strojema je to trošku snažší. takže je na čase hodit za hlavu hádky a osočování, zatím čágos a rád zotpovím případné dotazy
a ted zase mažu makat 

Jaké používáš závitové tyče? Vypadá to na pořádné stroupání.
Odkud a za kolik??
Odkud a za kolik??

podle mě jsou to kuličkové šrouby a není to zrovna moc levná záležitost
http://www.haascnc.com/home.asp
jojo to jsem také poznal, jen mě udivuje to hrubé stoupání. zřejmě to bude rychlá mašinka.
No, do Práglu to není zrovna kousek, ale daleko to také není. Díky za pozvání, až bude hotová, tak se rád podívám.

-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Takže jsem už konečně začal dávat fota na moje http://www.kovohejduk.websnadno.cz/. až to bude v kupě tak sem dám konečnou podobu . Jsou tam jen fota, na komentář zatím nemám čas , pokud se někdo chce optat tak může tady 

-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
takže zejtra du na lakování , akrylát je v garáži tak jsem na to zvědav, vše je rozebráno a postupně odmaštěno. jak se to povede tak postupně začnu dávat fota. Jinak je na tom eště spousta práce ,ale základ už musí bejt v laku 

-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
takže už se konečně začíná něco rýsovat , první fota už jsou na vebu takže můžete juknout
, chtěl jsem pokračovat dál, ale základna je podmazaná mazaninou tak to nechci zatěžovat , takže pokračování zejtra.