Jak jsem stavěl CNC Modulo - krátké video
- Pepa z depa
.. díky, krutý, teď nemám čas ale určitě celý pročtu ... mmj. pěkně fotíš
Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
Konečně jsem se dostal k tomu to opravit i na webu...GeeSnake píše:Stroje krásné, jen závidím, a proto hledám mouchy, neééé, jen mi to kazilo požitek.
P.S: Na czrobotics si to také přepiš.

Pokud by to někoho zajímalo, tak jsem se intenzivně pustil do výroby další generace CNC Airbushů, aplikovaných na routeru modulo ... Brzo budou další fotky a videa 

O ten Airbrush bych měl možná zájem, potřeboval bych tím ale stříkat katalyzátor, kterej je hustší než klasická barva. Dalo by se stavit někdy v Malešicích a popovídat si o tom.
Elektrochemik holdující strojařině 
Doma: HOLZMANN 1222P, Holzstar DB 450, RP2300FCXJ, KITin1900HF
Práce: Gravos - GV30 s vřetenem Isel 750W, M3K 260, GV21 2A; StepFour - Precise 760; Comagrav - Zonda; CNC Singular - Airbrush; Felixprinters - Felix 3.1

Doma: HOLZMANN 1222P, Holzstar DB 450, RP2300FCXJ, KITin1900HF
Práce: Gravos - GV30 s vřetenem Isel 750W, M3K 260, GV21 2A; StepFour - Precise 760; Comagrav - Zonda; CNC Singular - Airbrush; Felixprinters - Felix 3.1
Určitě rád o tom dám řeč a můžeme i něco vyzkoušet ... kontakt na mě je na stránkách http://www.czrobotics.cz" onclick="window.open(this.href);return false; a nebo napiš telefon do soukromých zpráv, dohodneme se na setkání ...