TA8435
Cena mi nějak nevychází. Myslím, že Alan a spol.. prodávají 1 osu za cca 650,-.
Dej nějaký foto
PETR
Jenze zajemci nebudou dokud neuvidi co vlastne prodavate. Vzdy radeji nekdo sahne po necem co je za stejnou cenu, ale je mozne si to prohlidnout a zjistit nejake parametry.
To je to same jak se snazi nekdo protlacit frezky ale nikde zadna fotka a zadne parametry a ani cena. To je jako bych sel do supermarketu nakupovat se satkem na ocich a pro jistotu kosmonautskych rukavicich abych si nechtel zbozi aspon osahat kdyz uz ho nevidim. Potom skusena pokladni podle naditosti penezenky zakaznika napocita cenu.
(neberte to osobne, ale zrovna jste uz druhy - prvni jsou ty frezky- kdo prodava zajice v pytli)
To je to same jak se snazi nekdo protlacit frezky ale nikde zadna fotka a zadne parametry a ani cena. To je jako bych sel do supermarketu nakupovat se satkem na ocich a pro jistotu kosmonautskych rukavicich abych si nechtel zbozi aspon osahat kdyz uz ho nevidim. Potom skusena pokladni podle naditosti penezenky zakaznika napocita cenu.
(neberte to osobne, ale zrovna jste uz druhy - prvni jsou ty frezky- kdo prodava zajice v pytli)
-
- Kontaktovat uživatele:
Předpokládám, že k zařízení, se kterým chcete obchodovat (v ceně 4 - 5.000 Kč), máte zpracovaný manuál nebo alespoň katalogový list, takže ho sem poštete a my se zkusíme rozhodnout...
Nečekejte, že si někdo něco objedná, pokud to bude prezentováno jako zajíc v pytli.
Stejným způsobem jako vy mohu postupovat i já - objednám si u vás předběžně, na základě vaší nabídky, 100 kusů a až je vyrobíte - samozřejmě včetně dokumentace - vám jen s úsměvem oznámím, že mi zařízení nevyhovuje a proto ho nechci.
--
jrt
Nečekejte, že si někdo něco objedná, pokud to bude prezentováno jako zajíc v pytli.
Stejným způsobem jako vy mohu postupovat i já - objednám si u vás předběžně, na základě vaší nabídky, 100 kusů a až je vyrobíte - samozřejmě včetně dokumentace - vám jen s úsměvem oznámím, že mi zařízení nevyhovuje a proto ho nechci.
--
jrt
Hezky recenosiliconbrain píše:Předpokládám, že k zařízení, se kterým chcete obchodovat (v ceně 4 - 5.000 Kč), máte zpracovaný manuál nebo alespoň katalogový list, takže ho sem poštete a my se zkusíme rozhodnout...
--
jrt
Prichy
Zrovinka jsem viděl něco podobného na Aukru http://www.aukro.cz/item414019026_3x_cn ... deska.html kdo má zájem může dražit.